1.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Eduard Ciocazanu, primarul Caracalului: O iubesc pe Andreea si ne vom casatori!

- Advertisement -

O poveste de iubire care a inflorit la Caracal a devenit subiect de barfa pentru localnici, protagonisti ai idilei fiind Eduard Ciocazanu, primarul localitatii, si consiliera sa, Andreea Nica. indragostiti nebuneste, cei doi au decis sa ignore gura lumii si sunt hotarati sa se casatoreasca. O iubesc pe Andreea si ne vom casatori imediat ce se finalizeaza divorturile. E viata mea privata si nu am de ce sa dau explicatii nimanui. As vrea sa fiu analizat pentru activitatea mea ca primar, nu pentru viata mea privata!, a declarat edilul.

Love story cu scantei la Caracal, oras unde de cateva zile principalul subiect de discutie al localnicilor este povestea de dragoste pe care primarul Eduard Ciocazanu, presedinte al PSD Caracal, o traieste cu tanara sa consiliera Andreea Nica. Relatia celor doi a iesit la iveala saptamana trecuta, iar zvonurile au inceput sa curga.
Primarul a fugit cu secretara, s-a batut cu sotul ei in primarie si dupa scandal a decis sa fuga cu ea. Demisioneaza si din functie, a zis ca nu-i mai trebuie nimic, vorbeste gura lumii prin Caracal.

Cat este adevar in toata povestea, am incercat sa aflam chiar de la primar. Nu a demisionat, cum vorbeste lumea, nu a fugit din oras, neaga scandalul care ar fi avut loc in primarie, dar nu si dragostea pe care o poarta Andreei Nica. Spre deosebire de majoritatea politicienilor care ar fi negat vehement o astfel de relatie pentru a nu le fi afectate functiile, edilul recunoaste deschis ca o iubeste pe Andreea si spune ca este femeia alaturi de care se simte implinit. Desi considera ca pe seama vietii sale private nu datoreaza explicatii caracalenilor, edilul a facut totusi o serie de precizari in urma carora spera ca speculatiile sa inceteze.

Nu a avut loc nici un incident in primarie, sunt minciuni. Exista camere de luat vederi in sediul institutiei care pot demonstra acest lucru. Daca ar fi avut loc vreun incident, asa cum se tot vorbeste, ar fi existat si o sesizare la organele abilitate. Este vorba de viata mea privata, si acolo decid numai eu. Am incercat sa ne despartim amiabil, dar alti factori au produs un mic scandal de presa pe care nu vreau sa-l comentez. Cert este un singur lucru – amandoi am decis sa divortam de fostii parteneri, am introdus deja actiunile, ne iubim si dupa ce se vor finaliza divorturile ne vom casatori. Nu este vorba de nici o aventura, de nici o fuga, nu am fugit cu secretara, cum se tot barfeste prin oras. Andreea este consilierul meu personal, nu secretara, este femeia pe care o iubesc, alaturi de care ma simt implinit, ma iubeste si ne vom casatori. Ne-am mutat impreuna de la inceputul saptamanii trecute. Nu am fugit in lume, am fost tot timpul in Caracal, sunt la serviciu … As vrea sa se inteleaga ca viata mea privata ma priveste numai pe mine, nu am de ce sa dau explicatii nimanui. E usor sa judeci un om atunci cand privesti lucrurile de pe margine si nu ai de unde sa stii cum este in realitate viata lui. Celor care ma judeca, le transmit un singur lucru – sa ma judece pentru ce fac ca primar, nu pentru viata mea privata. As vrea sa se faca diferenta intre viata mea privata si functia pe care o detin. Da, sunt primar, dar lumea trebuie sa ma analizeze pentru ceea ce fac pentru acest oras, nu pentru ceea ce fac cu viata mea. Fiecare dintre noi avem vietile noastre, fiecare decidem ceea ce consideram ca este bine pentru noi, a spus Eduard Ciocazanu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți