14.1 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primaria Slatina a premiat superlativele orasului

- Advertisement -

Gala Superlativelor a reunit oameni de valoare ai Slatinei, care, prin activitatile lor sau cu ajutorul institutiilor pe care le conduc, au pus umarul la dezvoltarea orasului. Autoritatile i-au recompensat pe toti, in cadrul unui eveniment organizat marti, de la ora 17:00, la Centrul Cultural Eugen Ionescu.

Veteranii de razboi din Slatina au primit distinctiile de Cetatean de onoare in cadrul acestui eveniment, acestia fiind Mircea Albota, Ilie Belitoiu, Marin Bondoc, Ion Bontescu, Toma Corcau, colonel Vasile Gavrila si maior Dumitru Mateescu.
Pe lista celor care au primit diplome de merit s-au aflat institutii publice, organizatii neguvernamentale, dar si persoane fizice care s-au remarcat prin activitatile lor. Subofiterul Liviu Boroi, care a participat la o misiune in Afganistan, a fost si el printre premianti.

Recunostinta pentru investitori

Agentii economici care au finalizat investitii in 2018 – Alro SA, Pirelli Tyres Romania SRL, TMK Artrom SA, Prysmian Cabluri si Sisteme SA, Bekaert Slatina SRL, dar si cei care au contribuit semnificativ la bugetul local – Electrocarbon SA, Kaufland Romania SCS, Altur SA, Dedeman SRL, Delta Aluminiu SRL, au primit, de asemenea, distinctii din partea autoritatilor slatinene.
Pe lista premiantilor au fost si cei care au investit in dezvoltarea comunitatii: Spitalul Judetean de Urgenta, Anuta I. Marian Daiana SRL, Altex si Nico Stil.
Toti au fost invitati de seama la Gala Superlativelor. Ovidiu Komornyik, Amedeea Violin si saxofonisul Veran Zorila au sustinut recitaluri in cadrul evenimentului care face parte din seria celor organizate de Primaria Slatina pentru a marca 651 de ani de atestare documentara a orasului. Zilele Slatinei continua joi, cu Gala Seniorilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți