La Slatina, festivalul se va desfasura pe Esplanada incepand cu data de 8 februarie, ora 12:00, si pana pe 10 februarie, ora 22:00.
Bucatarii celebrului restaurant Taverna Racilor din Parcul Herastrau vor gati pentru slatineni, dar si alti vizitatori ai festivalului, sute de kilograme de raci, creveti, caracatite, calamari, scoici, rapane, paella, homari, red fish, dorada, guvizi, hamsie si barbuni. Delicatesele culinare vor putea fi servite cu vin alb sau rose, acesta fiind oferit din partea casei, anunta organizatorii. Slatina venim! Va asteptam pe Esplanada, in perioada 8 – 10 februarie, sa va bucurati de un adevarat festin culinar cu raci, fructe de mare si peste din Romania. Pentru ca meniul sa fie complet va oferim vin alb si vin rose din partea casei!, spun organizatorii despre acest eveniment pe pagina lor de Facebook.
Initial, in municipiul resedinta a judetului Olt, festivalul racilor si fructelor de mare trebuia sa aiba loc in perioada 24 – 27 ianuarie, insa conditiile meteo nefavorabile nu au mai permis acest lucru. Tot din cauza vremii capricioase, acelasi eveniment a fost amanat si la Caracal, aici acesta trebuind sa se desfasoare in perioada 25 – 27 ianuarie. Organizatorii au anuntat ca in acest municipiu festivalul va fi tot in perioada 8 – 10 februarie, pe platoul din fata Primariei.
Festivalul racilor si fructelor de mare ajunge la Slatina si Caracal, in weekend
- Advertisement -
- Advertisement -