14.1 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alexandru Popa, slătineanul de la „Chefi la cuţite”

- Advertisement -

A impresionat juraţii încă din audiţii şi continuă să o facă şi în battle-urile individuale ale emisiunii „Chefi la cuţite” de pe Antena 1. Este vorba de Alexandru Popa, un tânăr slătinean de 27 de ani, absolvent al Colegiului Naţional „Radu Greceanu”, iar mai apoi al Universităţii Politehnice Bucureşti.

S-a stabilit în Capitală şi de ani buni este pasionat de bucătărie. La audiţii, cu desertul Choco Senses, un preparat creaţie proprie, Alexandru a reuşit să-i impresioneze pe juraţii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, care i-au dat fiecare câte un cuţit, pentru ca apoi să aibă parte de o mare surpriză.

Chef Bontea i-a dat cuţitul de aur şi a ajuns direct în echipe, acelaşi cuţit de aur fiind dat de chef Dumitrescu. Însă, slătineanul a ales să meargă mai departe cu Sorin Bontea, iar acum este unul dintre bucătarii echipei verzi. Echipă care a câştigat deja două din cele cinci battle-uri difuzate pe micile ecrane până luni seara. Chiar dacă pe ultimul dintre ele l-au pierdut, neluând nicio farfurie, la proba individuală toţi cei şapte membri ai echipei chefului Sorin Bontea au reuşit să se salveze şi s-au întors în bucătăria „Chefi la cuţite”. Iar preparatul gătit de Alexandru Popa din Slatina a obţinut cele mai multe puncte, 15 la număr. „A fost o seară dificilă, dar ne-am salvat toți. Eu zic că echipa verde e de neoprit!”, a postat slătineanul pe pagina sa de Facebook.

Alexandru s-a apucat de bucătărie după ce a terminat Politehnica. La audiţii a povestit juraţilor „Chefi la cuţite” că până să se apuce serios de treabă şi să îşi deschidă propria sa afacere a avut mai multe joburi. A lucrat la Bursă, într-un pet shop, apoi a devenit pizzer, pentru ca într-un final să-şi deschidă o cofetărie, fiind foarte îndrăgostit de ciocolată.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți