3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Scandal în trafic, pe o stradă din Caracal. Patru tineri cercetați sub control judiciar, după ce inițial polițiștii i-au reținut

- Advertisement -

Polițiștii Poliției municipiului Caracal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut vineri noaptea patru bărbați bănuiți de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceștia sunt acuzați că au provocat un scandal în trafic, iar sâmbătă anchetatorii au dispus împotriva tuturor măsura controlului judiciar.

Un autoturism în care erau doi bărbați a fost blocat pe o stradă din localitate de o altă mașină, din care au coborât un tânăr de 23 de ani, din comuna Deveselu, și alte trei persoane, toate din Caracal, care l-au lovit în cap pe pasagerul din primul vehicul, un bărbat de 34 de ani, tot din Caracal. Totodată, autoturismul în care se afla caracaleanul, ce a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital, și șoferul, un tânăr de 23 de ani, din Caracal, a fost serios avariat.

„În fapt, în seara zilei de 18 februarie, polițiștii Poliției municipiului Caracal au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Caracal, în trafic, ar avea loc un conflict între mai multe persoane. Din primele verificări, polițiștii au constatat că doi bărbați, aflați într-un autoturism, ar fi fost blocați în trafic de un alt autoturism, din care ar fi coborât mai multe persoane, iar, ulterior pasagerul autoturismului blocat în trafic, respectiv un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost lovit, în zona capului, de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, și de alte persoane neidentificate. Totodată, ar fi fost provocate distrugeri și autoturismului în care cei doi bărbați se aflau. Bărbatul de 34 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma activităților specifice, polițiștii au identificat alți trei bărbați, cu vârsta 23, 25 și 30 de ani, toți din Caracal, bănuiți de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

În continuarea cercetărilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor patru bărbați, respectiv tânărul din Deveselu și cei trei tineri din Caracal, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

Cei patru scandalagii au fost prezentați sâmbătă procurorului de caz din cadrul Parchetului Caracal, care a dispus împotriva lor măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți