9.1 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

S-a răsturnat cu jeep-ul pe o stradă din Slatina. Șoferița a scăpat ca prin minune

- Advertisement -

Accident de circulație sâmbătă noaptea, în jurul orei 23:00, pe strada Poet Florin Dumitrana, din municipiul Slatina, zona Palatului de Justiție. O corăbiancă s-a răsturnat cu autoturismul pe carosabil, în urma unui apel la 112, pentru cercetări la fața locului, deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Conducătoarea auto aflată la volan a scăpat ca prin minune cu viață, însă, rănită fiind, a fost transportată la Spitalul Slatina, pentru investigații medicale amănunțite.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani, din orașul Corabia, județul Olt. În urma evenimentului, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, șoferița nu s-a asigurat când a efectuat cu mașina un viraj la dreapta, și a acrosat un gard, în urma impactului violent răsturnându-se pe carosabil. Pur și simplu, jeep-ul a rămas pe plafon.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți