14.1 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi răniți în urma unui accident rutier produs în comuna Pleșoiu

- Advertisement -

Un bărbat de 51 de ani, din Slatina, dar și un tânăr de 22 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, au ajuns la spital vineri seara, în urma unui accident produs în jurul orei 17:15 pe Drumul Județean 677, în comuna Pleșoiu. Vehiculul acestuia a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat de 54 de ani, din Drăgășani, pentru cercetări la fața locului deplasânsu-se, în urma unui apel la 112, polițiștii  din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea. În urma evenimentului rutier, bărbatul, în vârstă de 51 de ani și un tânăr, în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Ambii conducători auto au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, efectutând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți