2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Loctrans Slatina a modificat traseul autobuzului de pe Linia 1. Nu mai oprește în stația Steaua

- Advertisement -

Cum în Cartierul Steaua din Slatina, pe strada Ecaterina Teodoroiu, echipele Companiei de Apă Olt efectuează lucrări de modernizare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare, conducerea societății de transport în comun Loctrans a luat decizia de a modifica traseul unuia dintre autobuzele ce tranzitează municipiul. Este vorba despre autobuzul de pe Linia 1, care nu mai oprește în stația Steaua, Cofetăria Manuel.

Modificarea traseului este una temporară, anunță Loctrans, slătinenilor fiindu-le recomamdat să ia autobuzul din stațiile aflate în apropiere.

„Dragi călători! Având în vedere lucrările de infrastructură desfășurate în municipiul Slatina, va fi necesară modificarea temporară a traseelor autobuzelor, respectiv Linia 1, aceasta urmând a fi redirectionată pe următorul traseu: ACH – Tudor Vladimirescu – Aldescu – Oltului – Nicolae Bălcescu – Catedrală – Spital – ACR – Romtelecom – Union – Minulescu – Popa Șapcă – Finanțe – Vălcea – Metalurgic – Alexe – Tunari – Gară (Biserică) – Steaua. În această perioadă, stația Steaua (Manuel) nu va fi atinsă de către autobuzele SC Loctrans SA, prin urmare vă recomandăm să utilizați stațiile din apropiere”, anunță reprezentanții firmei de transport în comun.

Sursa citată mai arată că există posibilitatea ca timpii de sosire în stații să nu poată fi respectați, din cauza traficului aglomerat.

„Ne cerem scuze de inconvenientul creat și vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a remedia această situație. Pentru informatii suplimentare, poate fi apelat numărul de dispecerat al Loctrans – 0349.409.929”, au adăugat reprezentanții societății.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți