14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Darius Valcov: O sa numeasca UNPR prefect la Olt cand s-o muta capitala de la Bucuresti la Slatina!

- Advertisement -

Nu am nimic personal cu domnul Toma. Din punctul meu de vedere, este un batranel care, desi nu este foarte simpatic, este bine ca se agita. Totusi, sa aiba grija in lunile iulie si august, ca sunt caldurile mari si nu este bine pentru inima s-o agiti in asemenea hal, sa trimiti scrisorele prin tot judetul in care spui cum vei pune tu sef la IsJ, sef la Prefectura si asa mai departe, cand tu te stii ca esti un om mic vazut de locuitorii judetului Olt. Am totusi un mare respect pentru varsta domniei sale, si de aceea ii recomand sa vada ce-i fac nepoteii, sa-i mai plimbe prin parculet si la Gradina Zoologica, pe care vom incerca sa o terminam pana la anul, sa se ocupe de lucruri lumesti si sa lase chestiile martiene pentru alta etapa a vietii dumnealui, pentru ca, nu-i asa, are viitorul in fata… politic. Cand ei au cerut Prefectura, eu in aceeasi zi am fost la domnul prim ministru si am cerut sa se mute capitala tarii la Slatina. si sunt in discutii ambele variante, au aceleasi sanse de realizare, a declarat Darius Valcov.

Au voie la antrenamente, dar nu la joaca mare!

Eventualitatea organizarii de alegeri anticipate pe Colegiul 7 a reprezentat un nou prilej pentru Darius Valcov de a-si ironiza partenerii de coalitie de la nivel local.
Daca vor fi alegeri anticipate pe Colegiul 7, UNPR nu are voie, conform legii, sa-si puna candidat, degeaba se agita. Potrivit legii, au voie sa-si puna candidat partidele parlamentare – PDL, PSD, PNL, UDMR. Mai pot fi candidati independenti, care trebuie sa obtina 50 plus unu la suta din voturi pentru a intra in Parlament. Deci candidatul UNPR are voie sa candideze la el in bucatarie. La parlamentare nu au voie. La antrenamente, pe toate celelalte vor avea voie, la incalzire si asa mai departe, dar la joaca mare nu. UNPR poate cel mult sa puna un candidat independent, care trebuie sa ia 50 plus unu la suta din voturi pentru a-i fi validat mandatul. A fost recunoscut ca si grup parlamentar, dar nu are voie sa-si puna candidat. Trebuiau lamurite aceste lucruri, pentru ca vad ca foarte multa lume vorbeste pe langa lege si se agita. Probabil vremea e de vina, cand cod de caldura, cand de ploaie, i-a bulversat…, a spus Valcov.
Acesta a afirmat ca UNPR Olt va sustine candidatul PD-L la Primaria Slatina.
Din informatiile pe care le am eu, UNPR va sustine candidatul PD-L pentru Primaria Slatina. si probabil la Consiliul Judetean, daca va ramane sa se faca alegeri pentru CJ, si noi la randul nostru vom accepta sa ne accepte candidatul nostru de la PD-L si sa-l sustina si pe acela. in schimb, noi le vom sustine candidatul la parlamentare acum, pe Colegiul 7, daca au voie legal sa-l puna, a afirmat Valcov.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți