14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Persoana care a incendiat masina vicelui din Priseaca ramane neidentificata

- Advertisement -

Viceprimarul si-a gasit masina in flacari in noaptea de 9 spre 10 iunie, in jurul orei 03:00. Dupa ce a incercat sa stinga focul impreuna cu fratele sau, edilul a decis sa sune la 112, intrucat flacarile erau prea puternice. Nici pompierii nu au reusit sa salveze mare lucru, focul distrugand intreg autoturismul, dar si garajul in care acesta era parcat.
inca de la inceput Lutu a spus ca la mijloc este vorba despre o mana criminala, suspectandu-l pe primarul Gheorghe Florea, cu care se afla in conflict de la alegerile din 2008. Eu am spus de la inceput care este banuiala mea, numai ca banuiala nu se pedepseste sustine Nicolae Lutu.
in urma cercetarilor demarate pompierii au stabilit ca incendiul a fost pus intentionat de o persoana necunoscuta. Un specialist din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt a efectuat cercetari pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului, in urma carora s-a stabilit ca focul a fost pus intentionat, a declarat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.
si Inspectoratul de Politie Judetean Olt a demarat o ancheta in acest caz. inca se fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care autoturismul a luat foc, a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

Vicele si-a luat masina noua

Dupa ce autoturismul sau s-a facut scrum, Nicolae Lutu nu a stat prea mult timp fara masina. La cateva zile dupa incendiu vicele si-a cumparat o masina nou-nouta, copie fidela a celei mistuite de flacari. Eu mi-am luat alta masina pentru ca nu ma pot deplasa pe jos. Este tot un Logan si este identica cu cea care a ars. Are aceeasi culoare si aceleasi imbunatatiri, a mai spus viceprimarul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți