19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

A facut infarct la volan, provocand o taponare in lant

- Advertisement -

Barbatul a pierdut controlul directiei de deplasare si a provocat o tamponare in lant. Se pare ca soferul a pierdut controlul autoturismului din cauza problemelor medicale, provocand o tamponare in care au mai fost implicate alte trei autoturisme stationate, ne-a declarat agentul Andrei Viorel, din cadrul Biroului Rutier Slatina. Paramedicii SMURD si cadrele medicale de pe ambulanta i-au acordat primul ajutor, dupa care l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Slatina.

Paramedicii SMURD l-au gasit pe barbat inconstient, fara respiratie si fara puls. S-au executat manevre de resuscitare, in colaborare cu personalul medical al SJA, si s-a administrat soc electric, reusindu-se scoaterea victimei din stop cardio-respirator, urmat de reluarea respiratiei si a starii de constienta.

Pacientul a fost predat, ameliorat, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Slatina, ne-a declarat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt. Potrivit cadrelor medicale ale SJU Slatina, starea de sanatate a barbatului este destul de grava, acesta fiind internat la sectia Terapie-Intensiva. Cazul a fost preluat de politisti care au demarat o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți