17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

inca sapte miliarde de la Consiliul Judetean pentru fotbal

- Advertisement -

Contractul de asociere intre Consiliul Judetean Olt si Clubul Sportiv Aluminiu Alro – sectia fotbal, incheiat in iulie 2008, a fost prelungit ieri printr-un nou act aditional, pana la data de 30 iunie 2012. Odata cu prelungirea asocierii, a fost alocata si suma de 7,6 miliarde lei vechi, pentru perioada 1 iulie – 31 decembrie. Potrivit hotararii de Consiliu Judetean, banii vor fi utilizati pentru transferuri jucatori, salarii si contracte jucatori, antrenori, administrativ, organizare jocuri, taxe FRF, masa sportivi, baremuri arbitraj, deplasari la competitii nationale si locale, echipament sportiv, chirii cantonament, asistenta medicala la jocuri, pregatire centralizata intersezon vara-iarna, impozite la bugetul de stat.

Suma solicitata de ALRO Slatina a fost de 23 miliarde lei vechi, dar deocamdata le-au fost alocate doar 7,6 miliarde lei vechi, cu posibilitatea suplimentarii in functie de creditele bugetare aprobate in bugetul propriu al CJ si de rectificarile bugetare.

Echipa de fotbal activeaza in prezent in Liga a II-a, iar pentru anul competitional 2011 – 2012 si-a propus promovarea echipei de fotbal seniori in liga I si clasarea echipelor de juniori pe primele cinci locuri in campionatele in care evolueaza.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți