15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

BMW-ul lui Mircea Dinescu, facut praf intr-un accident langa Caracal

- Advertisement -

in urma impactului poetul a suferit rani usoare si a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal pentru ingrijiri medicale, nefiind insa necesara internarea sa. Din punct de vedere medical starea de sanatate a domnului Mircea Dinescu nu pune niciun fel de prbleme. Are o plaga banala care a fost suturata. Dansul a parasit spitalul nostru cu recomandarea continuarii unui tratament, a precizat medicul chirurg Dan Popescu, directorul medical al Spitalului Municipal Caracal.

Am avut un accident de masina. Probabil ca s-a intamplat ceva la o roata si am derapat. Masina este facuta zob. Am pacalit inca o data moartea. Am o taietura la picior care a fost cusuta. Eu sunt bine, masina este moarta definitiv. Drumul era bun. Aveam o problema la masina, dar credeam ca ajung la Bucuresti si o repar. Aveam viteza, vreo 110-120 km/h. Am rupt un copac… Am suflat in alcoolmetru si a iesit zero, a declarat Mircea Dinescu, pentru Realitatea TV.

Politia a demarat o ancheta in acest caz pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul. Din primele cercetari s-a stabilit ca soferul a pierdut controlul asupra directiei de mers, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune frontala cu un copac. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, a declarat comisarul Iulian Firanescu, din cadrul Biroului Rutier al Politiei Municipiului Caracal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți