13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

scoala de Vara – Lideri pentru Siguranta!

- Advertisement -

Cresterea frecventei infractiunilor comise de minori, gradul de periculozitate al faptelor savarsite de acestia, precum si experienta politiei au confirmat faptul ca tinerii nu acorda, intotdeauna, atentia cuvenita unor reguli elementare de comportament si ajung cu prea multa usurinta in postura de autori sau victime ale unor infractiuni, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
Activitatile de prezentare a temelor de prevenire mentionate se vor derula pe perioada celor doua saptamani in incinta Clubului Pensionarilor Slatina.

Totodata, pe parcursul derularii proiectului, vor fi organizate intalniri cu specialisti din cadrul Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Slatina, Directiei de Sanatate Publica Olt, cu ofiteri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al I.P.J. Olt si Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Olt.
Vor fi, de asemenea, prezentate alternative de petrecere a timpului liber, va fi organizat un concurs privind cel mai bun proiect scolar de prevenire, precum si modalitati de diseminare a informatiilor in randul elevilor.
Proiectele urmeaza sa fie implementate de catre liderii scolii de Vara in anul scolar 2011 – 2012, sub indrumarea specialistilor Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii Olt si cei ai Centrului de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Olt. in ultima zi a scolii de Vara va fi organizata o excursie in statiunile Calimanesti – Caciulata.

Partenerii acestui proiect sunt Agentia Nationala Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Olt, Serviciul Rutier Olt, Inspectoratul scolar Judetean, Directia de Sanatate Publica Olt si Primaria Slatina – Directia de Asistenta Sociala.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți