11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Nici o oferta pentru inchirierea Plajei Olt

- Advertisement -

Plaja Olt a fost scoasa la inchiriat de Primaria Slatina prin licitatie publica pe 30 iunie, pretul de pornire fiind stabilit la 3.000 lei pe luna. Din lipsa de ofertanti, s-a stabilit un nou termen pentru licitatie.
La licitatia din 30 iunie nu a venit nimeni. S-a stabilit un nou termen, pe 13 iulie, speram sa existe oferte, a spus Minel Prina, city managerul Slatinei. Printre obligatiile celui care va inchiria strandul se numara obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare functionarii, efectuarea lucrarilor de intretinere si reparatie a elementelor aferente constructiei, precum si instituirea masurilor pentru prevenirea aparitiei unor focare de boli transmisibile. Potrivit hotararii Consiliului Local, taxele de intrare au fost stabilite la trei lei/persoana/zi, pentru copii, elevi si studenti si la cinci lei/persoana/zi in cazul adultilor.

in cazul in care nici la licitatia din 13 iulie nu vor fi oferte, strandul va fi gestionat de primarie. Noi speram sa existe oferte, dar daca nu se va intampla asa, obiectivul de agrement va fi gestionat de Consiliul Local. Pe 15 iulie strandul va fi deschis, a spus Prina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți