8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav pe strada Oituz

- Advertisement -

Un sofer ametit bine de aburii licorii bahice a provocat un accident de circulatie in urma caruia o minora de 14 ani a fost grav ranita. Accidentul s-a petrecut marti noaptea, in jurul orei 02:00, pe strada Oituz, din municipiul Slatina. Adrian D., de 23 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism marca Renault Megane, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un stalp de iluminat public, rasturnandu-se. Din accident a rezultat ranirea soferului care a fost transportat si internat la Spitalul de Urgenta Slatina si a unei minore de 14 ani, din comuna Priseaca, pasagera in autoturism, care a fost transportata si internata la Spitalul nr. 1 Craiova.

Echipajele de descarcerare si de prim -ajutor din cadrul SMURD Slatina au intervenit la locul accidentului unde au gasit-o pe pasagera de pe scaunul din dreapta-fata, o minora de 14 ani, blocata in autoturism. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, acestea au reusit sa sparga geamul din dreapta-fata si sa scoata victima din autoturismul avariat. Pacienta a fost preluata de echipajul SMURD, constienta, cu un traumatism cranio-cerebral, cu scalpare. Dupa acordarea primului ajutor, victima a fost predata unui echipaj cu medic al Serviciului Judetean de Ambulanta. soferul autoturismului a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Slatina, fara rani sau traumatisme grave, a declarat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Potrivit politistilor, soferul a fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat o concentratie de 0,74 mg/l alcool pur in aerul expirat. in cauza au fost intocmite acte premergatoare si se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o imbibatie alcoolica peste limita legala, ne-a declarat comisarul sef Elena Tinca, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți