22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Daniel Barbulescu, candidatul PD-L la Consiliul Judetean

- Advertisement -

Democrat liberalii olteni isi vor desemna azi, in sedinta Biroului Permanent Judetean, candidatii pentru functia de primar la orasele si municipiile din judet, urmand ca luna viitoare sa fie stabiliti candidatii pentru cele 104 primarii din mediul rural. Pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, singurul candidat anuntat oficial ieri de conducerea PD-L Olt este deputatul Daniel Barbulescu.
Candidatii la primariile de orase si municipii pe care-i vom propune vor intra in sondaje in perioada urmatoare, astfel incat la sfarsitul anului sa-i putem lansa pentru batalia extrem de importanta din 2012. Luna viitoare va veni randul candidatilor la functia de primar din mediul rural. Pentru toate cele 104 comune vom avea candidati care la randul lor vor intra in sondaje in perioada septembrie – octombrie, urmand ca la sfarsitul anului, cel tarziu 1 februarie anul viitor, sa fie anuntati toti cei 104 candidati. La nivelul Consiliului Judetean, candidatul pe care eu il voi propune maine in BPJ va fi Daniel Barbulescu. Bineinteles, voi accepta orice alta propunere venita din partea BPJ pentru a o sustine luni la Prahova, la intalnirea cu conducerea partidului, a spus Darius Valcov, presedintele PD-L Olt.

Toma are de zece ori mai putin in sondaje decat Daniel Barbulescu!

Acesta a tinut sa precizeze ca PD-L exclude din start posibilitatea sustinerii unui candidat UNPR la functia de presedinte al Consiliului Judetean.
in nici un caz PD-L nu va sustine un alt candidat in afara candidatului nostru. Apropo, candidatul UNPR, Ion Toma, are de zece ori mai putin in sondaje decat candidatul nostru, Daniel Barbulescu. Toma are sub 2%. Oricum, orice alt candidat ar prezenta UNPR nu va fi sustinut de catre noi, pentru ca vom avea candidati proprii la toate cele 112 localitati plus CJ. Inclusiv la Caracal, niciodata nu il vom sustine pe actualul primar, pentru ca suntem dezamagiti de ceea ce se intampla acolo in sensul in care acel oras nu s-a miscat deloc de ani buni incoace. Propunerea noastra pentru Primaria Caracal va fi Nicu Vladu, managerul Spitalului Slatina, a spus Valcov.
Potrivit acestuia, rezultatele sondajelor pentru Consiliul Judetean plaseaza pe primul loc PSD-ul, cu 43%. Pe locul urmator se situeaza PD-L, cu 25%, urmat de PNL, cu 16 procente.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți