22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Darius Valcov: Bula nu va avea tupeul sa-i retraga sprijinul lui Andrei Iordache!

- Advertisement -

Presedintele PD-L Olt, Darius Valcov, l-a criticat dur pe omologul sau de la UNPR, Nicolae Stan, pe care l-a numit un om de nimic si l-a somat pe seful DSP Olt sa nu dea curs solicitarii venite pe linie de partid de schimbare a directorului tehnic de la Ambulanta.
il somez pe directorul DSP Olt, Andrei Iordache, sa nu dea curs acelei dispozitii confirmate ca fiind originala, prezentate in presa locala, pentru ca s-ar face o nedreptate extraordinar de mare si s-ar da drumul cumpararii de posturi la nivel judetean in administratia publica. Din pacate, la UNPR Olt s-a deschis mercurialul la functiile din deconcentrate. Nu mai vorbim ca nu le au in protocol acele functii, trecem peste acest aspect.. Sunt tare curios daca Andrei Iordache va rezista acestei presiuni care probabil este pe el, dar mai curios sunt daca Bula si Toma vor decide sa-l excluda sau vor lua decizia sa plece din politica. Oricum, vorbim de doi oameni mici, fara caracter, care impreuna au 3% in toate sondajele. Din punctul meu de vedere, la Olt alianta cu UNPR exista datorita deputatului Valeriu Steriu, ceilalti pentru mine nu exista. Ceea ce este imbucurator, este ca la fel gandeste si electoratul, a spus Valcov. Presedintele PD-L Olt a afirmat ca Bula (deputatul Nicolae Stan) este un om de nimic, care are pretentii sa obtina posturi dar nu a iesit de la coada vacii ca sa poata sa discute la nivel national.
Protocolul cu UNPR nu e public si oricum, Bula e prea mic ca sa stie de existenta lui. Nivelul national nu are legatura cu Bula, care n-a iesit de la coada vacii ca sa poata sa discute la nivel nivel national. El pentru mine nu reprezinta un partener de dialog. Singurul meu partener de discutie din UNPR Olt este Vali Steriu, a spus Valcov. Acesta si-a manifestat speranta ca seful DSP Olt nu va da curs solicitarii conducerii UNPR Olt, afirmand ca sa ajungi sluga lui Bula cred ca doar Toma poate sa accepte, restul nu.

Democrat liberalul a afirmat ca nu crede ca Bula va avea tupeul sa-i retraga sprijinul politic lui Andrei Iordache, pentru ca Bula e un om mic, vorbeste mult dar nu face nimic.
Referitor la concursul care se va tine pentru ocuparea postului de conducere a Ambulantei oltene, Darius Valcov a declarat ca PD-L nu va sprijini politic pe nimeni, indemnandu-i pe cei care se simt capabili sa conduca institutia sa se inscrie la concurs.

Am spus ca vrem oameni profesionisti in functii, haideti sa mergem pe profesionisti. La concursul care va avea loc la Ambulanta, la inceputul lunii viitoare, PD-L nu va desemna nici o persoana si rugam pe toti cei care se simt capabili sa participe la acest concurs sa se inscrie, indiferent ca fac politica sau sunt din societatea civila, pentru ca avem nevoie de sefi capabili la institutiile publice. Cel mai bun va lua concursul. Nu voi trimite nici o recomandare pentru nici un candidat si asa ar trebui sa mearga lucrurile de acum incolo pentru toate institutiile publice. Ceea ce vom face la Ambulanta vom face la toate institutiile publice, a afirmat seful PD-L Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți