6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Directorii PD-L, amenintati de pierderea functiilor

- Advertisement -

Anuntul a fost facut ieri, in cadrul unei conferinte de presa, de catre presedintele PD-L Olt, Darius Valcov, care a precizat ca rezultatele evaluarii directorilor sustinuti de PD-L vor fi prezentate luni conducerii partidului.

Luni, la ora 15.00, vom avea o intalnire la Prahova, cand vom prezenta si evaluarea directorilor de deconcentrate sustinuti de PD-L. Dupa ce voi prezenta in interiorul partidului, luni, propunerile de schimbare a directorilor, motivate exemplar, marti voi prezenta rezultatele si intr-o conferinta de presa, pentru ca sunt unii directori, chiar pusi de noi, care se cred stapani sau zei in institutiile pe care le conduc si trebuie sa le reamintim ca sunt muritori si ei. Daca nu-si vor schimba atitudinea, vor avea in mine cel mai mare dusman si o vor vedea pe propria lor piele. Analiza directorilor la nivelul partidului se va incheia astazi (n.red. ieri)si vreau sa va spun ca nu au jumatate nota de trecere, a spus Valcov. Presedintele PD-L Olt a precizat ca toate posturile de directori care vor ramane vacante vor fi puse la dispozitia celor competenti, indiferent de apartenenta politica, care vor dori sa participe la concurs. Veti vedea ca nu glumesc. Daca vrem sa facem reforma, trebuie sa facem reforma in primul rand cu ai nostri si dupa aceea cu ceilalti, a completat Valcov.

Acesta a mentionat ca in cadrul intalnirii cu conducerea partidului va prezenta si situatia de la Finante, unde este o anomalie pentru ca nu intelegem cum doua institutii ale statului, Finantele si Curtea de Conturi, se contrazic in declaratii si nimeni nu ia masuri. inseamna ca avem parte de o coruptie generalizata care duce spre nivel central. Valcov a spus ca raportul Curtii de Conturi, in cazul scandalului generat de returnarile de TVA catre societatile controlate de omul de afaceri liberal Gabrile Bratucu, a aratat ca in cazuri similare Finantele au procedat diferit, in functie de apartenenta politica a oamenilor de afaceri. Adica daca esti membru liberal lingoul este produs finit, daca nu, nu este. Asta nu e treaba mea, dar este cu siguranta a justitiei, a concluzionat el.
Presedintele PD-L Olt a mai mentionat ca, la intalnirea de luni cu conducerea partidului, va cere nominalizarea unui secretar de stat sau a unui sef de companie la nivel central din partea PD-L Olt. in caz contrar, la sfarsitul lunii octombrie imi voi inainta demisia, a spus Valcov.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți