10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cadavrul unei femei, gasit in raul Olt

- Advertisement -

Nu stiu ce s-a intamplat, nu am vazut nimic ciudat prin zona. Pe aici vine foarte multa lume, a spus un paznic din zona. La fata locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detasamentului Slatina si un echipaj de politie. Cu ajutorul unei barci pneumatice, a unei cange si a unei cordite de salvare am reusit sa aducem cadavrul la mal, a declarat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt. Cazul a fost preluat de politistii criminalisti care incearca sa stabileasca identitatea femeii, dar si imprejurarile in care aceasta a decedat.

Victima nu avea acte de identitate asupra sa. Nu sunt suspiciuni de omor, pe cadavru nefiind gasite urme de violenta. in urma efectuarii necropsiei s-a stabilit ca decesul a survenit in urma cu 5-6 zile, a declarat comisarul sef Elena Tinca, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Potrivit oamenilor legii, femeia avea in jur de 60-70 de ani, 1.65 metri inaltime, aproximativ 65 kg,, ten deschis, par saten, ochi caprui, si era imbracata cu fusta din material textil de culoare neagra, bluza roz, iar pe cap purta o basma de culoare neagra.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți