15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Patru accidente intr-o singura zi

- Advertisement -

in urma impactului, doua persoane care se aflau in caruta, ambele din comuna Ianca, au fost ranite. I. Genica, in varsta de 69 ani, a fost internata la Spitalul nr. 1 Craiova, si N. Floarea, de 50 ani, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina. Potrivit politistilor, conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
Cateva ore mai tarziu, un tanar de 20 de ani si un copil de 10 ani au ajuns la spital, victime ale altor doua accidente. Evenimentul rutier soldat cu ranirea tanarului de 20 de ani, Iulian D. s-a petrecut in Slatina, pe fondul neacordarii de prioritate la intersectia strazii Plevnei cu Strada Vailor. Virgil-Ion B, de 37 ani, aflat la volanul autoturismului proprietate personala, a intrat in masina condusa de Iulian D. in urma impactului, a rezultat ranirea numitului D. Iulian care a fost transportat la Spitalul de Urgenta Slatina pentru ingrijiri medicale. Nu a necesitat internarea. Cei doi conducatori auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, a precizat comisarul Claudia Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.

Accidentul soldat cu ranirea copilului de 10 ani s-a produs la Caracal. Minorul se plimba cu bicicleta pe trotuar si a incercat sa traverseze strada, prin loc nemarcat si fara sa se asigure, moment in care a fost lovit de autoturismul condus de Liviu Ionut D. Copilul a fost transportat la Spitalul municipal Caracal, fiind transferat ulterior la Spitalul nr.1 Craiova.
in aceeasi zi, un alt accident s-a petrecut dupa caderea intunericului, victima fiind si de aceasta data un copil.

in jurul orei 22.00, pe D.J.677, pe raza comunei Ghimpeteni. George B, de 28 de ani, aflat la volanul masinii personale, a acrosat cu partea dreapta fata a autoturismului o fetita care traversa strada in fuga, fara sa se asigure, printr-un loc nesemnalizatt corespunzator. Victima a fost transportata pentru ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, ulterior fiind transferata la Spitalui nr. 9 din Bucuresti.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți