11.2 C
Slatina
duminică,12 mai,2024

Ultimele Articole

Supraveghere video la examenul de titularizare

- Advertisement -

Din cei 1.331 de candidati inscrisi la examenul de titularizare de anul acesta, la proba practica de vineri s-au prezentat doar 54, restul avand posibilitatea de a-si echivala notele in diverse discipline. Potrivit Valeriei Diaconu, inspectorul scolar pentru managementul resurselor umane, la cele 9 centre de examen s-au inscris 57 de candidati, din care 53 au fost admisi, unul respins, iar alti 3 nu s-au mai prezentat. La proba de miercuri, cea scrisa, pentru cele doua centre de examen si-au validat dosarele un numar de 879 de candidati. La centrul 1 de examen, de la Metalurgic, si-au confirmat participarea la concurs 403 candidati, iar la centrul 2, de la Titulescu, avem 476 de candidati. 40 de candidati sunt la detasare prin concurs specific, 72 sunt absolventi din acest an, care si-au validat dosarele pe diverse discipline, iar diferenta pana la 1.331 merg pe continuitate sau pe repartizare in baza notelor din 2009 si 2010, a explicat Valeria Diaconu.

Candidatii vor fi supravegheati de camere video

Ca si liceenii, candidatii care vor sustine proba scrisa a examenului de titularizare vor fi supravegheati de camere in salile de examen. Vom supraveghea video salile de examen de la corpurile A si B ale Colegiului Nicolae Titulescu, si cele ale corpurilor A si B ale Colegiului Metalurgic, a precizat Valeria Diaconu.
Miercuri, candidatii vor sustine proba scrisa la 48 de discipline – la centrul 1 de examen, si la alte 29 de discipline de concurs, la centrul 2 de examen. Rezultatele vor fi afisate pe 18 iulie, iar pe 18 si 19 se vor putea depune contestatiile. Rezultatele finale se vor afisa pe 21 iulie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți