2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Weekend cu cinci accidente de circulatie

- Advertisement -

in aceeasi zi, un barbat de 36 ani din comuna Vadastrita a ajuns la spital in urma unui accident petrecut pe raza comunei Gura Padinii. Din primele cercetari politistii au stabilit ca Simion-Emanuel S., de 29 ani, din comuna Slobozia Bradului, judetul Vrancea, in timp ce conducea o autoutilitara, la efectuarea manevrei de depasire, a intrat in coliziune cu o caruta condusa in aceeasi directie de mers de stefan F., de 36 ani, din comuna Vadastrita, care a efectuat virajul la stanga, fara sa se asigure. in urma impactului, carutasul a fost ranit si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Potrivit politistilor, nici conducatorul auto, nici victima nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.
Tot sambata, Marian P., de 42 ani, din comuna Izbiceni, in timp ce se deplasa cu bicicleta, s-a dezechilibrat si a cazut pe partea carosabila. Accidentul s-a petrecut pe raza comunei Cilieni. Impactul a fost atat de puternic, incat biciclistul a fost grav ranit. El a fost transportat la Spitalul orasenesc Corabia, fiind transferat ulterior la Spitalul Clinic de Urgenta nr. 1 Craiova.

Trei persoane ranite duminica

Seria accidentelor a continuat si duminica, trei persoane fiind transportate la spital in urma a doua evenimente rutiere. in jurul orei 03:00 dimineata, doi baieti de 17 si respectiv 18 ani, din comuna Grojdibodu, in timp ce se deplasau pe o bicicleta pe raza comunei Ianca, au fost acrosati de un autoturism condus de un tanar de 21 ani, din aceeasi localitate. in urma accidentului cei doi tineri au fost raniti, fiind transportati si internati la Spitalul orasenesc Corabia. Politistii au stabilit ca soferul nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
Cateva ore mai tarziu, pe strada N. Titulescu din Bals, o femeie de 53 de ani din localitate care se deplasa neregulamentar a fost lovita de un autoturism condus de Mihaita A., 32 ani, din comuna Vulpeni. Victima a fost transportata la Spitalul orasenesc Bals pentru ingrijiri medicale. Nici de aceasta data soferul nu consumase bauturi alcoolice. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, comisar sef Elena Tinca, a declarat ca in toate cele cinci cazuri politistii au intocmit acte premergatoare si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți