11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Clubul de jocuri Cubik – Distractie inteligenta

- Advertisement -

Clubul de jocuri Cubik isi propune sa ofere un cadru de dialog social si dezvoltare personala pentru cei care il frecventeaza avand ca instrumente jocurile de masa. Alhambra, Code Omega, Cuba, Halli Galli, El Grande, Memory Game, Monopoly Revolution, Catan, Carcassone, Allias, Quarto, Jenga sunt doar cateva dintre jocurile existente in cadrul clubului, unele dintre ele fiind premiate la nivel international in diverse expozitii, a spus Constantina Patrascu, coordonator InterCampus.

Clubul este deschis in fiecare zi de joi, intre orele 16:00 -18:00, copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, si intre orele 18:30 si 20:30, tinerilor si adultilor. Participarea este lipsita de orice costuri.

Prin joaca si joc ne extindem cunoasterea asupra noastra, asupra celorlalti, asupra lumii in general. Descoperim noi calitati, noi placeri, noi motivatii, noi prieteni, toate in favoarea cresterii personale si a distractiei si in defavoarea plictiselii, apatiei, a lipsei de dialog , a mai spus Constantina Patrascu.
Aceasta initiativa face parte din programul social al Pirelli Romania, InterCampus Slatina, realizat cu sprijinul primariei Slatina, al echipei de fotbal F.C. Internationale Milano si al organizatiei Comunita Nuova, Italia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți