Tanar de 18 ani din Corabia, mort in accident

Pasagerul din dreapta, un tanar de 18 ani, a murit pe loc, in timp ce soferul a fugit de la locul accidentului. Echipajul de descarcerare al Detasamentului de pompieri Caracal a intervenit la fata locului unde in urma coliziunii cu un copac o persoana a ramas prinsa intre fiarele contorsionate ale unui autovehicul. Interventia echipajului a durat aproximativ o ora, insa, din pacate, victima a fost gasita decedata, ne-a declarat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.

Politia a demarat o ancheta in acest caz si incearca sa-l identifice pe soferul fugar. Echipa operativa din cadrul Politiei orasului Corabia s-a deplasat la fata locului si a stabilit, din primele cercetari, ca autoturismul implicat in accident este inmatriculat in Spania, fiind proprietatea unui cetatean roman cu rezidenta in Spania. Cercetarile continua in vederea stabiliri imprejurarilor in care s-a produs accidentul, dar si pentru identificrea si tragerea la raspundere penala a soferului autoturismului, ne-a declarat comisarul sef Elena Tinca, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
soferul care a provocat aceasta tragedie va fi cercetat pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<