11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tanar de 18 ani din Corabia, mort in accident

- Advertisement -

Pasagerul din dreapta, un tanar de 18 ani, a murit pe loc, in timp ce soferul a fugit de la locul accidentului. Echipajul de descarcerare al Detasamentului de pompieri Caracal a intervenit la fata locului unde in urma coliziunii cu un copac o persoana a ramas prinsa intre fiarele contorsionate ale unui autovehicul. Interventia echipajului a durat aproximativ o ora, insa, din pacate, victima a fost gasita decedata, ne-a declarat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.

Politia a demarat o ancheta in acest caz si incearca sa-l identifice pe soferul fugar. Echipa operativa din cadrul Politiei orasului Corabia s-a deplasat la fata locului si a stabilit, din primele cercetari, ca autoturismul implicat in accident este inmatriculat in Spania, fiind proprietatea unui cetatean roman cu rezidenta in Spania. Cercetarile continua in vederea stabiliri imprejurarilor in care s-a produs accidentul, dar si pentru identificrea si tragerea la raspundere penala a soferului autoturismului, ne-a declarat comisarul sef Elena Tinca, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
soferul care a provocat aceasta tragedie va fi cercetat pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți