10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

751 de locuri neocupate la liceele oltene, in urma repartizarii computerizate

- Advertisement -

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului scolar Judetean, 98 de elevi au venit din alte judete precum Dolj, Arges, Teleorman, Sibiu, Hunedoara sau Valcea. 402 elevi olteni au ales sa isi continue studiile liceale in alte judete. 42 de elevi nu au fost repartizati in niciun liceu oltean, din cauza faptului ca nu au bifat destule optiuni pe foaia de inscriere; ei mai au o a doua sansa in cadrul celei de-a doua etape de repartizare.

Clase incomplete la liceele cu profil tehnic

Potrivit reprezentantilor IsJ, singura clasa neocupata este la Liceul Iancu Jianu, la clasa de agricultura, unde niciun elev nu a dorit sa ocupe unul din cele 10 locuri. Alte licee oltene in care una sau mai multe clase nu au reusit sa fie completate sunt: Colegiul Tehnic Ion Mincu – din cinci clase, doua sunt incomplete, Colegiul Tehnic Alexe Marin – din opt clase, doua sunt incomplete, Liceul Tehnic Metalurgic – 12 clase, din care patru incomplete, Colegiul National Agricol Carol I – patru clase, din care trei incomplete; Colegiul Tehnic Bals – 10 clase, din care doua incomplete. Cea mai mica medie de admitere la liceu a fost 3,99, la Colegiul National Agricol Carol I, din Slatina.
intre 14 si 19 iulie, candidatii care nu au participat la prima repartizare si cei ramasi nerepartizati dupa prima etapa a admiterii pot sa completeze o noua fisa de optiuni pentru admiterea la liceu, urmand ca pe 22 iulie sa aiba loc cea de-a doua repartizare computerizata din cadrul admiterii la liceu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți