4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Procurorii DIICOT au pus sechestru pe bunurile clanului Curt

- Advertisement -

Cel vizat de descinderi a fost Cosmeleata, care a fost retinut si dus la sediul DIICOT Olt pentru audieri. Dupa cateva ore, timp in care a dat declaratii in fata oamenilor legii, acesta a fost eliberat. Procurorii au pusa insa sechestru pe casa, conturi bancare si pe doua autoturisme de lux ce apartin lui Mari Curt, cumnatul lui Cosmeleata.

Mircea Grigore a mai fost retinut de procurorii DIICOT si in octombrie anul trecut, fiind suspectat ca ar fi facut parte dintr-o retea de falsificatori de carduri care operau pe teritoriul Frantei. Oamenii legii au efectuat atunci 17 perchezitii in judetele Dolj, Olt, Prahova, Bacau, Maramures, Bistrita Nasaud si Cluj, ca urmare a unei cereri de asistenta judiciara internationala formulata de autoritatile judiciare franceze, in vederea documentarii activitatii infractionale desfasurate de membrii grupului infractional organizat. Grupul era format in principal din cetateni romani care, de la inceputul anului 2009, au realizat importante castiguri materiale injuste, utilizand pe teritoriul Frantei carduri bancare falsificate.

Procurorii DIICOT au solicitat la vremea respectiva instantei emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Mircea Grigore, insa magistratii Curtii de Apel Craiova l-au pus in libertate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți