18.1 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Minor disparut de la Complexul de servicii Sf. stefan din Slatina

- Advertisement -

Dupa ce am servit masa copilul a solicitat sa mearga in grupul sanitar pentru a se spala pe maini si pe dinti. Asistentul a ramas in sala de mese impreuna cu ceilalti beneficiari, iar copilul, profitand de faptul ca una dintre ferestrele biroului personalului corespunde cu centrala termica, a fugit pe acolo, ne-a declarat Cristina Andronache, sefa Complexului de serviciiSf. stefan.

Potrivit acesteia, minorul este incadrat in grad de handicap si nu este pentru prima data cand acesta paraseste complexul. El a mai plecat si in luna aprilie, fiind gasit de politie in orasul Draganesti-Olt. Copilul nu motiveaza de ce pleaca. El are un bunic la Draganesti-Olt si cred ca a mers la el. Bunicul este insa o persoana cu deficiente vizuale si nu se poate ocupa de minor. Parintii sunt plecati in strainatate, iar politia si primaria ne-au solicitat instituirea unei masuri de protectie speciala, a mai adaugat Cristina Andronache.
Minorul disparut are 1,50 metri inaltime, 50 kg., constitutie atletica, ten masliniu, fata rotunda, ochi caprui, par saten, tuns scurt, fara semne particulare. La data disparitiei era imbracat in pantaloni scurti de culoare albastru inchis, tricou de aceeasi culoare, tenisi de culoare alba.
Politistii fac apel la cetatenii care pot da relatii despre acesta sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți