11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Titularizare 2011: doi candidati echipati cu casti de copiat au fost eliminati din examen

- Advertisement -

Cei doi candidati prinsi cu casti de copiat au fost eliminati din salile de examen. Unul dintre acestia, un invatator, a fost eliminat de la centrul 1 de examen – Colegiul National Vocational Nicolae Titulescu, iar cel de-al doilea, o invatatoare, a fost scoasa din sala de examen a centrului 2, de la Colegiul Tehnic Metalurgic. Cei doi concurau pentru un post de educatoare, profesor pentru invatamantul prescolar, respectiv invatator, institutor, profesor pentru invatamantul primar. Pe langa cei 211 absenti, dupa o ora de examen alti 210 candidati s-au retras din sala, din motive personale, si 49 s-au retras din motive medicale. Potrivit metodologiei, acestia au semnat o declaratie pe propria raspundere ca nu mai sustin proba, iar lucrarile lor nu vor mai fi corectate. Lucrarile ramase, respectiv 427, vor fi corectate pana pe 18 iulie, in 11 centre de evaluare din judetele Alba, Brasov, Cluj, Mehedinti, Galati, Iasi, Neamt, Prahova, Timisoara, Valcea si municipiul Bucuresti.

Unele subiecte le-au pus probleme candidatilor

Proba scrisa la limba franceza i-a pus probleme Ionelei Popescu, una dintre candidatele care a sustinut examenul la centrul 1, Colegiul National Vocational Nicolae Titulescu: Am dat la limba franceza si a fost foarte greu, mai ales la partea de metodica, unde am avut o frecventa metodica pe un dialog. Camerele nu m-au deranjat; e prima data cand dau, stresul a fost prima ca am dar prima oara, nu ca au fost camerele, a explicat ea. Tot la centrul 1 a sustinut examenul si Victor Stanescu, la disciplina religie: Subiectele au fost usoare, le-am abordat pe toate; au fost accesibile. A fost un pic stresant cu camerele, a fost ceva inedit, dar ma pun in situatia elevilor de la liceu. Am mai dat examen acum 4 ani si, fata de atunci, subiectele au fost mult mai usoare anul acesta, a spus el.
Rezultatele probei scrise vor fi afisate pe 18 iulie si pana pe 19 iulie se pot depune contestatiile. Rezultatele finale vor fi afisate pe 21 iulie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți