12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Accident cu doua victime intre Daneasa si Radomiresti

- Advertisement -

in urma impactului, soferul autoturismului si pasagerul de pe scaunul din dreapta-fata au suferit rani si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Paramedicii SMURD au acordat ingrijiri medicale mai intai pasagerului de pe scaunul din dreapta-fata, in varsta de 19 ani, care a fost gasit constient, cu multiple plagi, contuzii si excoriatii la nivelul membrelor inferioare si superioare si suspiciune de fractura de coloana cervicala.

Dupa acordarea ingrijirilor medicale, pacientul a fost predat unui echipaj de terapie intensiva al Serviciului de Ambulanta si transportat la Spitalul Caracal. Apoi, paramedicii i-au acordat prim-ajutor soferului autoturismului, care prezenta dureri si excoriatii la nivelul capului si tahicardie. Victima a fost transportata la Spitalul Caracal pentru investigatii medicale amanuntite, ne-a declarat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.

Tanarul de 19 ani a fost transferat ulterior la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina. Politia a stabilit ca soferul care a provocat accidentul nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, comisar sef Elena Tinca, a declarat ca soferul va fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți