18.1 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Mai multe proiecte pe POR asteapta sa fie semnate de catre institutii din Olt

- Advertisement -

Cu fonduri europene, prin Programul Operational Regional (POR) al carui intermediar este Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, in perioada urmatoare, dupa semnarea contractelor de finantare, se vor demara lucrari de reabilitare in mai multe localitati din judet.

Urmeaza sa semnam mai multe aplicatii. E vorba de domeniul 5.1 – reabilitarea cladirilor de patrimoniu si a monumentelor; solicitant este Consiliul Judetean Olt, iar proiectul se refera la spatiile expozitionale din cadrul Muzeului Judetean Olt si la amenajarile peisagistice, lucrari decorative pentru evidentierea acestei importante cladiri de cultura; un alt proiect este pe domeniul social – Centrul de Terapie Ocupationala Draganesti-Olt, care se afla in etapa de analiza a proiectului. Un alt aplicant important este si Primaria Slatina, cu care trebuie sa semnam pentru Planul de Dezvoltare Integrat, dar si Primaria Bals.

Iata ca vor fi foarte multe fonduri. Dupa cum stiti, am demarat activitatea de programare pentru urmatoarea perioada, 2014-2020, unde speram sa vina foarte multe fonduri, cel putin asta intentionam noi sa avem fata de cele alocate in aceasta perioada; va fi foarte mult de lucru, speram sa identificam proiecte foarte bune, proiecte cu impact regional, si sa si inceapa perioada de pregatire in 2012-2013, astfel incat, in momentul lansarii celuilalt program, in 2014, sa avem foarte multe aplicatii depuse, sa nu se mai astepte atat de mult pentru pregatirea acestor documentatii, a precizat Marilena Bogheanu, directorul agentiei Sud-Vest Oltenia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți