13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

O minora a fugit de acasa cu iubitul ei

- Advertisement -

Am inceput sa o sun pe telefonul mobil, am cautat-o prin vecini, dar degeaba. Nu am reusit sa aflu nimic despre ea. stiam ca ea vorbeste cu un baiat, Sorin Daminescu, de 21 ani, din Isalnita. A doua zi l-am sunat si pe el pe telefonul mobil si asa am aflat ca Vali este cu el intr-un apartament din Craiova, a spus Cezar Popescu, tatal minorei.
Disperat, barbatul a plecat la Craiova in cautarea fetei. Ajuns in capitala Banie, omul a avut parte de o mare surpriza. Acest indivit, Sorin Daminescu, sau cum l-o chema, pentru ca nu mai sunt sigur ca il cheama asa, mi-a dat mai multe adrese unde sa-i caut. Le-am luat pe toate la rand si nu erau acolo unde ma trimisese el. M-am dus pana si la o firma unde imi spusese acest individ ca lucreaza, dar nimic. Mi-am dat seama ca ma mintise si m-am intors acasa. L-am tot sunat pe telefonul mobil sa-i spun sa-mi aduca fata acasa si mi-a zis ca daca mai insist nu imi mai raspunde la telefon. Sunt disperat. Nu stiu ce sa mai fac. Am anuntat si politia si degeaba, a mai spus barbatul.

O tine sechestrata

Cezar Popescu spune ca se teme pentru fiica sa, mai ales dupa ce acesta i-a spus la telefon ca nu stie unde se afla. De doua zile fata nu mi-a mai raspuns la telefon, nu a vrut sa o mai lase el sa vorbeasca cu mine. Cand am reusit in sfarsit sa vorbesc cu ea mi-a spus ca nu stie unde este. A zis ca sta intr-un bloc, dar ca ii este teama sa iasa afara din casa. Eu cred ca o tine amenintata, sechestrata. Ea pana acum nu a mai fugit de acasa. Era cuminte. El i-a luat mintile. A amagit-o cu tot felul de lucruri. Ei s-au vazut de patru, cinci ori inainte ca fata sa fuga de acasa. El venea la ea cu tot felul de masini si spunea ca are foarte multi bani. Probabil cu asta i-a luat mintile fetei mele. , a conchis barbatul.

Politia nu a fost anuntata

in timp ce tatal minorei asteapta ca politia sa-i gaseasca fata, oameni legii spun ca nu pot incepe cautarile minorei intrucat nu au primit nici o sesizare in acest sens. La Postul de Politie Dobretu nu exista nici o sesizare cum ca ar fi disparut aceasta persoana, a declarat comisarul sef Elena Tinca, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt. L-am anuntat verbal pe seful de post, pe domnul Manea. Este adevarat ca nu am facut o cerere scrisa, dar seful de post a zis sa stau linistit ca fata este cautata de politie. O sa fac si cerere scrisa si tot ce este nevoie ca sa-mi gasesc copilul, a adaugat tatal minorei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți