22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Daniel Barbulescu: Doar prostii mor de grija altora!

- Advertisement -

Deputatul Daniel Barbulescu, posibil candidat al PD-L la presedintia Consiliului Judetean, a criticat, in cadrul unei conferinte de presa, in termeni destul de duri afirmatiile presedintilor UNPR si PNL Olt pe marginea sanselor sale de a castiga presedintia Consiliului Judetean.
Legat de reactiile anumitor colegi de esichier politic local, vreau sa precizez, din punct de vedere personal, ca deputat si prim vicepresedinte al PD-L, ca este ultima oara cand am sa comentez astfel de declaratii, si ma refer aici la ceea ce a declarat domnul Ciugulea si domnul Nicolae Stan.
Nu inteleg disperarea si agresivitatea celor in cauza. Daca la domnul Stan inteleg ca este disperat ca se apropie de pensia politica, ca partidul pe care il conduce sau nu stiu daca il mai conduce la Olt nu sare de 1% in sondaje si devine oarecum paranoic si instabil improscand cu noroi in stanga si-n dreapta, eu nu vreau sa mai raspund la astfel de atacuri. Dansul oricum nu stie la ce partid este, azi e la UNPR, ieri a fost PD-L, maine va deveni independent sau se duce la PSD, si tot ceea ce realizeaza sau vrea sa realizeze face doar pentru scopurile sale personale si doar prin santaj. Este ultima oara cand am sa mai aduc in discutie acest subiect. Cred ca cel mai important sondaj si cel mai important moment pentru toate partidele politice este in ziua votului. Astept cu mare interes alegerile locale din 2012 pentru a dovedi greutatea si seriozitatea fiecarei formatiuni politice locale. si nu cred ca domnul Stan este cel mai in masura sa vorbeasca despre corectitudinea unora sau altora si la momentul potrivit, daca va mai fi cazul, o sa si spun de ce, a declarat Barbulescu.

Se numeste Ciugulea pentru ca ciuguleste din banul public!

De criticile sale nu a scapat nici presedintele liberalilor olteni, Ioan Ciugulea. Deranjat de afirmatiile acestuia la adresa notorietatii si sanselor sale la presedintia Consiliului Judetean, Barbulescu i-a raspuns pe masura.
in ceea ce priveste atacurile sau concluziile trase de domnul Ciugulea, legat de sondajele aliantei socialiste, sau ale fostului partid liberal, nu inteleg de ce domnia sa moare de grija altora, pentru ca stim ca doar prostii mor de grija altora, si nu are in vedere soarta propriului partid. Sau ma rog, este mai ocupat cu alte lucruri, pentru ca eu cred ca numele domniei sale spune totul. Se numeste Ciugulea pentru ca ciuguleste din banul public si as putea si eu sa-l intreb raspicat cum se poate ca firma unui vicepresedinte de consiliu judetean sa participe la licitatia initiata de CJ pentru constructia Bursei de cereale de la Corabia si eventual sa si castige, a spus deputatul PD-L.
Barbulescu a comentat si afirmatiile lui Ciugulea pe marginea sondajului ale carui rezultate arata ca deputatul Barbulescu este necunoscut de 70% din respondenti, iar Ciugulea, de 69%. Presedintele liberalilor a afirmat ca, in ceea ce priveste procentul sau, o scuza ar fi aceea ca el macar nu este deputat, spre deosebire de Daniel Barbulescu. intr-adevar, domnia sa nu este deputat si nu va ajunge parlamentar prea curand, pentru ca avem astazi votul uninominal si este mult mai usor si mult mai comod pentru politicienii agramati, cum este domnia sa, sa se ascunda pe lista unui partid sau intr-o alianta cu alte partide. Eu il invit public sa candidam impreuna pentru o pozitie publica, uninominala, si sa tragem concluziile la sfarsit. Eu o sa rad si o sa zambesc foarte mult in 2012, cand pronosticul meu este ca PNL nu va mai detine nici o functie la nivelul administratiei judetene si atunci o sa vad cat de buni sunt si in afaceri, fara contracte cu statul, fara smecherii cu Bercea Mondial, fara rambursari ilegale de TVA, fara lucrari de la Consiliul Judetean. Atunci o sa vedem performanta fiecaruia, a declarat Daniel Barbulescu.

Colaborarea cu UNPR Olt, inexistenta

in cadrul conferintei, acesta a vorbit si despre pretentiile la nivel local ale aliatilor din UNPR, de a li se da jumatate din posturile de conducere ale institutiilor. Nu exista renegociere a protocolului. Asta cere si spune domnul Stan in conferintele de presa. in paralel se duce si bate la usile PSD, deci chiar nu putem sa discutam ceva serios cu domnul Stan. Cred ca nu va candida la vreo pozitie in 2012 din partea UNPR, dar nu este problema mea. Cu oamenii de buna credinta din UNPR, gen Valeriu Steriu, avem o relatie normala si corecta. Cu domnul Stan si cu domnul Toma nu putem si nici nu vom avea vreodata o relatie de colaborare. Dupa ultimele evolutii, nu cred ca mai putem sta la aceeasi masa cu domnul Stan. Daca tine mortis sa-si promoveze anumiti prieteni personali la nivel de institutii nu cred ca vom avea o colaborare nici la nivel de partid, a spus Barbulescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți