14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Membri ai Partidei Romilor din Mehedinti, accidentati in timp ce veneau la Slatina

- Advertisement -

Politistii au stabilit din primele cercetari ca soferul autocarului, care circula din directia Craiova catre Slatina, a pierdut controlul volanului intr-o curba la dreapta si a intrat in coliziune cu un TIR care circula regulamentar din sens opus. in urma impactului violent 15 persoane au suferit rani si au avut nevoie de ingrijiri medicale. 13 dintre victime au fost transportate la Spitalul de Urgenta Craiova, trei dintre acestea fiind in stare foarte grava.

Sandu Curt, presedintele Partidei Romilor Pro-Europa, Filiala Olt, a declarat ca reuniunea de la Casa de Cultura a Sindicatelor din Slatina a fost umbrita de acesta tragedie. Au fost in jur de 15 – 20 de raniti in accident, unii dintre ei fiind in stare grava. Cei care au scapat teferi au fost trimisi inapoi in Mehedinti pentru ca nu mai puteau participa la intalnire. Erau in stare de soc. Este trist ce s-a intamplat si pe toti ne-a afectat aceasta situatie, a spus Sandu Curt.

intalnirea de ieri, la care trebuiau sa participe si cei 39 membri ai Partidei Romilor din Mehedinti, a fost organizata cu ocazia inchiderii campaniei Eu iti dau recomandare, initiata la nivel national de Partida Romilor Pro-Europa. Prin intermediul acestei campanii, elevii de etnie roma au primit recomandari in vederea inscrierii la liceu si la facultate pe locurile speciale alocate de Guvernul Romaniei pentru minoritatea roma. De asemenea, in timpul reuniunii au mai fost prezentate proiectele aflate in implementare la nivelul judetului Olt, adresate comunitatilor de romi, dar si expozitia de pictura Cronos-dezvoltarea expresiei umane in timp a pictorului Viorel Sandu Curt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți