4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

soferul fugar din Corabia afla azi daca va fi judecat in libertate

- Advertisement -

Magistratii Judecatoriei Corabia au stabilit la sfarsitul saptamanii trecute ca Leonard Roua, de 19 ani, sa fie judecat in libertate, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Corabia au solicitat emiterea pe numele tanarului a unui mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Procurorii au facut recurs impotriva deciziei magistratilor corabieni, care va fi judecat astazi la Tribunalul Olt.

in noaptea de 12 iulie 2011, in jurul orei 1.00, inculpatul a condus un autoturism pe D.C. 124, din directia Corabia spre Tudor Vladimirescu, fara a poseda permis de conducere. Pe fondul vitezei excesive (100Km/ora) si in absenta unor abilitati de conducere, acesta a pierdut controlul volanului, autoturismul intrand intr-un copac de pe marginea drumului. Dupa impact, inculpatul a parasit locul accidentului si, implicit, pe victima S.V., fara a apela serviciul de ambulanta si nici o alta persoana cunoscuta. Victima a ramas pe scaun, prinsa in centura de siguranta, pana in jurul orei 6.00 a diminetii, cand a fost descoperita decedata de catre organele de politie. Inculpatul a fost depistat ulterior, de organele de politie, aproximativ in jurul orelor 11.00, in extravilanul localitatii Visina din judetul Olt, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Ministerului Public.

Leonard Roua va fi judecat pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți