18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

PSD Caracal si-a lansat candidatul oficial: Eduard Ciocazanu a intrat in ,,lupta pentru Primaria Caracal

- Advertisement -

Prezentat de catre presedintele PSD Caracal Catalin Rosculete drept ,,pariul nostru pentru administrarea Caracalului, Eduard Ciocazanu este recomandat in primul rand de experienta profesionala acumulata in functii de conducere, in prezent fiind directorul uneia dintre cele mai importante companii locale, CEZ Furnizare Caracal.
,,PSD a avut puterea sa se indeparteze de mentalitatile inapoiate , de practicile ilegale, de clientela vesnica a lui Anghel si a luat-o de la zero. Vrem sa demonstram ca PSD are alte valori si principii, nu cele dovedite de Anghel si ai lui a declarat Catalin Rosculete.
Inginer de profesie, vicepresedinte al PSD Caracal din 2010, Eduard Ciocazanu isi propune sa vina in fata electoratului caracalean cu o noua viziune, ,,fara sfidarea legii, fara apa cu program limitat, fara jaf la IGO.
,,Copilul meu a crescut si invata aici in conditii greu de imaginat pentru anul 2011. Mii de copii si parintii lor spera la un trai mai bun. Alte mii de angajati cu salarii mizere asteapta oportunitati din atragerea de investitori a punctat Eduard Ciocazanu, care si-a declarat ca prioritati zero atragerea de fonduri europene dar si crearea unui parteneriat intre primarie si consiliul de conducere al oamenilor de afaceri din Caracal pentru atragerea investitiilor.

Ce isi propune pentru Caracal Eduard Ciocazanu


Promisiunea facuta de catre candidatul PSD prin intermediul mass- mediei a fost ca pana la sfarsitul anului fiecare familie din Caracal sa primeasca planul elaborat de administrare, care va putea fi urmarit pas cu pas de fiecare cetatean. ,, Un contract de onoare cu toata lumea, inclusiv cu cei care imi vor fi adversari politici a mentionat Ciocazanu.
Platforma program de administrare intocmita de catre PSD cuprinde sase puncte: ,,Educatie pentru prezent si viitor, ,,Sa ne respectam trecutul pentru a avea viitor, ,,Locuinte pentru tineri si cazuri sociale, ,,Sport, cultura si recreere , ,,Un simbol pentru Caracal si ,,Infrastructura.
Un capitol important din proiectul candidatului PSD este cel referitor la investitii dar si reforma aparatului administrativ -incepand cu eliminarea birocratiei excesive si terminand cu crearea unui climat de siguranta pentru locuitorii Caracalului. Spitalul municipiului Caracal este o alta prioritate in programul lui Eduard Ciocazanu, care isi propune printr-un plan de modernizare bine pus la punct sa readuca speranta la viata a caracalenilor.
Avand ,,defectul profesional de a fi un perfectionist, candidatul PSD impreuna cu echipa social- democrata de la Caracal a reusit sa structureze un program de administrare detaliat care nu neglijeaza nici un aspect administrativ, social sau economic. Scopul fiind, potrivit spuselor lui Eduard Ciocazanu ,,scoaterea orasului Caracal la lumina, orasul de legenda care de 20 de ani pare un muzeu al comunismului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți