6.2 C
Slatina
marți,5 martie,2024

Ultimele Articole

Sprijin financiar de la primarie pentru Calusarii Slatinei

- Advertisement -

Suma, aprobata ieri in sedinta Consiliului Local, va acoperi o parte din cheltuielile necesare deplasarii celor 40 de participanti – transport, cazare si diurna. Grupul care va reprezenta Slatina la Roma este compus din 20 de dansatori, 6 instrumentisti, 2 solisti vocali, 1 coregraf, 4 responsabili de expozitie, 1 conducator de grup, 4 oficiali si 2 soferi.
Potrivit solicitarii adresate primariei de catre Asociatia Calusarii Slatinei, suma totala necesara deplasarii se ridica la 113.500 lei, din care 57.500 lei reprezinta costul cazarii, 47.000 lei – diurna celor 40 de participanti, 6.500 lei – combustibilul aferent transportului cu autocarul, iar 2.100 lei reprezinta taxele de drumuri.

2.500 lei pentru Filiala Surzilor Slatina

in sedinta de ieri, consilierii locali slatineni au mai aprobat acordarea unui sprijin financiar de 2.500 lei pentru Filiala Surzilor Slatina a Asociatiei Nationale a Surzilor din Romania. Suma alocata va acoperi cheltuielile de participare a 12 persoane la Festivalul national de dansuri si traditii populare romanesti Dor de datini – Vatra romaneasca – editia I. Taxa de participare pentru fiecare din cele 12 persoane cu deficiente de auz si vorbire este de 150 lei, alti 700 de lei reprezentand contributia la fondul de premiere a castigatorilor. Festivalul se va desfasura la Sibiu, in perioada 2 – 4 septembrie, organizatori fiind Filiala Surzilor Slatina in colaborare cu Filiala Surzilor Sibiu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți