21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Trei accidente intr-o singura zi

- Advertisement -

Primul accident s-a produs in jurul orei 11:00, pe raza comunei Stoenesti. Potrivit oamenilor legii, Ion P. C., de 56 ani, din municipiul Caracal, in timp ce conducea autoturismul personal din directia Caracal – Gostavatu l-a acrosat cu o teava metalica pe care o transporta in autovehicul pe Florin V. T., de 23 de ani, din comuna Stoenesti, care se deplasa, in calitate de pieton, pe acostament. in urma impactului victima a avut nevoie de ingrijiri medicale si a fost transportata la Spitalul municipal Caracal. Nici soferul nici pietonul nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

Apoi, in jurul orei 22:35, Cosmin D. C., de 24 ani, din localitatea Dabuleni, judetul Dolj, in timp ce conducea un moped pe raza localitatii Visina a trecut peste o denivelare in carosabil, a pierdut controlul si s-a rasturnat pe acostament. in urma accidentului a rezultat ranirea conducatorului mopedului si a pasagerei de pe acesta, in varsta de 14 ani, din comuna Visina, victimele fiind transportate la Spitalul municipal Caracal, fara a necesita internarea.

in aceeasi zi, in jurul orei 23:30, pe raza comunei Tia Mare, Gheorghita L., de 43 ani, din comuna Izbiceni, in timp ce conducea o autoutilitara a fost orbit de lumina farurilor unui autovehicul care circula din sens opus si a intrat in coliziune cu o caruta nesemnalizata corespunzator, care era condusa in aceeasi directie de Maria P., de 41 ani, din comuna Cilieni. in urma impactului a rezultat ranirea conducatoarei carutei si a pasagerei din aceasta, ambele fiind transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au stabilit ca soferul autoutilitarei avea o alcoolemie de 0,15 mg/l alcool pur in aerul expirat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți