8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Vijelia a facut ravagii la Potcoava

- Advertisement -

A fost o vijelie de scurta durata, aproximativ 30 de minute, dar pagubele au fost insemnate. Un plop a cazut pe acoperisul unei societati comerciale, un altul a cazut pe acoperisul unui bloc si a avariat un apartament, iar un brad a cazut pe acoperisul oficiului Postal.

in prezent aproximativ 300 de locuinte nu au curent electric, a declarat Gheorghita Branaru, viceprimarul orasului Potcoava. Probleme au fost si in restul judetului, unde, ca urmare a manifestarii fenomenelor meteo periculoase, zeci de localitati au ramas fara energie electrica. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, in jurul pranzului nu erau alimentate cu energie electrica localitatile Corbu, Sarbi Magura, Rusanesti, Cilieni, Schitu, Bobicesti, Priseaca Valea Mare, Brebeni, Coteana, Balteni, Cungrea, Curtisoara, Teslui, Movileni, Carlogani, Colibasi, Greci, Saliste, Spataru. De asemenea, erau nealimentate partial sau total opt linii electrice de medie tensiune si 93 de posturi de transformare a curentului electric.

si doua strazi din Slatina au ramas timp de cateva ore fara energie electrica dupa ce mai multi copaci au fost smulsi din pamant si au cazut pe firele de curent.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți