22 C
Slatina
miercuri,26 iunie,2024

Ultimele Articole

A murit inecat incercand sa-si salveze ruda

- Advertisement -

Tanarul venise la pescuit impreuna cu un var al sau. La un moment dat, acesta a alunecat in apa, iar Ionut a intrat dupa el. Varul acestuia a fost salvat de niste pescari, insa el nu a mai putut sa ajunga la mal. Venisem amandoi la pescuit. Am prins un peste si am inceput sa ne jucam cu el. Pestele a scapat in apa si eu m-am intins sa-l iau. Am alunecat pe dale si am cazut in apa. El a sarit dupa mine sa ma ajute, dar s-a dus la fundul apei si nu a mai putut iesi. Eu am strigat la niste baieti care erau mai incolo si m-au scos ei. Pe el nu au mai putut sa-l scoata, a spus ruda lui Ionut.

La locul tragediei a ajuns si mama tanarului, care a avut nevoie de ingrijiri medicale. A venit la pescuit cu un alt baiat si nu stiu ce s-a intamplat. Au alunecat pe dale, nu stiu. Pe mine m-a sunat baiatul care era cu el si mi-a spus ca Ionut s-a inecat, a spus cu lacrimi in ochi mama baiatului mort.
Cadavrul tanarului a fost scos la mal dupa cateva ore de cautari de catre un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt. Echipajul de cautare-salvare al Detasamentului de Pompieri Caracal a intervenit la confluenta raului Oltet cu raul Olt pentru cautarea unei persoane inecate. Dupa patru ore de cautari, cadavrul tanarului a fost scos la mal si predat organelor de cercetare si familiei, a declarat Ionut Circiumaru, purtatorul de cuvant al ISU Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți