17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Darius Valcov ii ureaza Casa de piatra lui Bula

- Advertisement -

Presedintele PD-L Olt, Darius Valcov, i-a catalogat drept mincinosi pe liderii PSD si PNL Olt, pentru ca, desi rezultatele sondajelor aratau ca PD-L are, la nivel de judet, 27%, cei doi l-au coborat, prin declaratii, la 19%.
La ultima intalnire v-am prezentat rezultatele sondajului facut de PSD si PNL, iar dupa doua zile presedintii PSD si PNL au iesit in conferinte de presa si au confirmat, partial, datele prezentate de mine. Eu am spus ca la Olt USL are 60% si PD-L 27%, Ciugulea si Stanescu au spus apoi ca PD-L are 19%, nu 27. Sambata, pe Antena 3 a iesit seful lor, Liviu Dragnea, si a prezentat rezultatul sondajelor reale la Olt, cu USL – 60%, PD-L – 27%. Pe mine nu ma deranjeaza ca cei de aici au venit cu niste rezultate false, ci ca nu s-au corelat cu centrul. Adica, daca mint si scad de la PD-L 10 procente, macar sa o faca organizat – scad si aici la Olt, scad si la Bucuresti, i-a ironizat Valcov pe liderii opozitiei. Valcov a afirmat ca acelasi lucru s-a facut si la nivelul Slatinei, cele 80 de procente aratate de sondaj pentru liderul PD-L Olt fiind coborate la 75%. Probabil da mai bine pentru ei ca procentul sa inceapa cu 7, ii face mai increzatori. Nu de alta, dar s-au alarmat foarte multi pedelisti ca am scazut sub 80% si i-am convins ca realitatea e cu totul alta si ca acest USL, aceasta gogoasa umflata la Olt, de fapt un PSD cu o mica anexa, o camaruta in care sunt si cativa liberali, nu va avea nici o sansa la Slatina si va avea viata grea si in judet. Noi in judet avem un mare avantaj, ca aliatul nostru traditional UNPR a mai castigat un nou membru. Pe aceasta cale ii transmit Casa de piatra si tot ceea ce isi doreste domnului Stan, care de vineri e casatorit, probabil cu o membra UNPR, ca doar nu era sa ia de la PD-L. deci creste UNPR si acesta e un lucru imbucurator, a spus Valcov. Acesta a precizat ca relatiile cu aliatii de la UNPR nu au cunoscut nici o imbunatatire, dar trebuie sa-i lasam un pic sa se odihneasca, sa mearga in luna de miere si sa-si revina, pentru ca dumnealor sunt mai in varsta… Cred ca dupa ce revin din luna de miere si din vacanta putem sa reluam micile intepaturi, asa ca intre colegi de alianta.

Activitatea ITM si IsJ, apreciata

in cadrul conferintei, presedintele PD-L Olt si-a exprimat aprecierea fata de activitatea a doua institutii din judet – Inspectoratul Teritorial de Munca si Inspectoratul scolar.
Vreau sa apreciez activitatea unor institutii din judet, si anume ITM Olt, care incepe sa-si faca simtita prezenta. Probabil deranjeaza anumiti lideri politici, membri ai unor partide politice, chiar si ai PD-L, care cred ca sunt sub vreo protectie. Chiar si Ciugulea e deranjat, pentru ca foloseste oameni la negru si ITM ii prinde si da amenzi, el ar vrea cumva sa-i aiba la ordin pe toti si sa mearga la negru pentru ca, vezi Doamne, e o perioada grea si putem sa ne batem joc de salariati, sa-i umilim si sa nu le platim cartile de munca. As vrea sa apreciez si activitatea de la IsJ, unde am avut doua examene fara probleme din punct de vedere al organizarii – bacalaureatul si titularizarea. Daca va uitati pe liste veti vedea ca sunt si nume sonore care au picat, deci din punct de vedere al corectitudinii totul s-a desfasurat normal, a spus Valcov. Acesta a precizat ca sunt si alte institutii a caror activitate merita apreciata, dar cele doua mentionate s-au remarcat pozitiv in mod deosebit in ultima perioada.
intrebat daca impartaseste opinia secretarului general al PD-L Olt, Dan Balasescu, care a afirmat ca Gigi Neacsa, seful Garzii de Mediu, si Dan Silvian, directorul de la Tineret si Sport, au dezamagit partidul, Valcov a precizat ca nu are o parere proasta despre cei doi, dar nici nu-l poate contrazice pe Balasescu.
Nu am o parere proasta despre Gigi Neacsa si Dan Silvian, dar nici nu pot sa-l contrazic pe Dan Balasescu. Sunt multe discutii pe care le-am avut impreuna si cu multe din argumentele lui sunt de acord. Cel putin in ceea ce priveste comunicarea, Dan are dreptate, este foarte slaba, a spus Valcov.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți