14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bula, activ la sedintele PSD Olt

- Advertisement -

sedinta a a avut loc, la rugamintea lui Nicolae Stan, intr-o locatie din zona Scornicesti, iar printre participanti s-au numarat primarul PDL din Scornicesti Constantin Nedelea, primarul orasului Potcoava Florin Mateiana (PNL) dar si alti primari din colegiul de nord. Derutati de ,,schimbarea deputatului au fost primarii care isi anuntasera sustinerea pentru UNPR. La ultima sedinta a PSD la care a participat si deputatul Stan, primarii UNPR au primit ,,sfatul sa ramana in randurile PSD, sa nu se indeparteze de Paul Stanescu, pentru ca ei ,,reprezinta stanga, iar stanga va castiga urmatoarele alegeri in Romania. Nicolae Stan nu a pierdut nici ocazia de a infiera conducerea centrala a UNPR pentru modul in care a inteles sa se implice, mai bine spus sa nu se implice in impartirea deconcentratelor in judet, fapt pentru care UNPR Olt sub conducerea sa nu a primit nici macar un singur post de conducere sau de executie in institutiile publice. Numarul primarilor care si-au aratat disponibilitatea de a trece la UNPR este destul de ridicat, in ultimele saptamani sase dintre primarii din judet au facut public faptul ca vor candida din partea UNPR, convinsi de senatorul Ion Toma iar alti patru au declarat ca-l vor urma pe deputatul Valeriu Steriu la UNPR.

Vara schimbarilor pentru deputatul Stan: proaspat casatorit si cu un picior la o alta formatiune politica

intr-adevar vara 2011 este una a schimbarilor radicale pentru deputatul Nicolae Stan. Saptamana trecuta acesta a decis sa-si uneasca destinul cu aleasa inimii dupa perioada de doliu pricinuita de decesul sotiei sale, iar mai nou pare decis sa-si schimbe din nou partidul.
Deputatul Stan s-a casatorit la sfarsitul saptamanii trecute cu Dorina Iovu, angajata a Primariei Colonesti, spre surprinderea cunoscutilor si chiar a familiei. Cealalta mare decizie din viata deputatului este in faza de tatonare cu atat mai mult cu cat anul viitor vor avea loc alegerile locale si parlamentare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți