19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Un barbat din Cezieni si-a injunghiat ginerele

- Advertisement -

Victima a fost internata la Spitalul municipal Caracal, iar in urma examinarii medicului legist, s-a stabilit ca leziunile provocate i-au pus viata in pericol.

Un echipaj de politie si un procuror s-au deplasat la locul incidentului si au demarat o ancheta in acest caz. Din verificari s-a stabilit ca Vasile Glisca nu este la prima fapta de acest gen, in trecut acesta injunghiindu-si mortal sotia. Echipa operativa din cadrul I.P.J. Olt, sub coordonarea unui procuror criminalist, a identificat un barbat de 60 ani, din comuna Cezieni, suspect ca si-a injunghiat un membru al familiei, si il cerceteaza in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor. De asemenea, din cercetari s-a stabilit ca, in anul 1981, suspectul si-a injunghiat sotia, tot cu un cutit, provocandu-i leziuni care au condus la decesul acesteia, fapta pentru care a executat o pedeapsa privativa de libertate de sapte ani, ne-a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Barbatul a fost prezentat ieri magistratilor Tribunalului Olt, care au emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți