Un barbat din Cezieni si-a injunghiat ginerele

Victima a fost internata la Spitalul municipal Caracal, iar in urma examinarii medicului legist, s-a stabilit ca leziunile provocate i-au pus viata in pericol.

Un echipaj de politie si un procuror s-au deplasat la locul incidentului si au demarat o ancheta in acest caz. Din verificari s-a stabilit ca Vasile Glisca nu este la prima fapta de acest gen, in trecut acesta injunghiindu-si mortal sotia. Echipa operativa din cadrul I.P.J. Olt, sub coordonarea unui procuror criminalist, a identificat un barbat de 60 ani, din comuna Cezieni, suspect ca si-a injunghiat un membru al familiei, si il cerceteaza in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor. De asemenea, din cercetari s-a stabilit ca, in anul 1981, suspectul si-a injunghiat sotia, tot cu un cutit, provocandu-i leziuni care au condus la decesul acesteia, fapta pentru care a executat o pedeapsa privativa de libertate de sapte ani, ne-a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Barbatul a fost prezentat ieri magistratilor Tribunalului Olt, care au emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<