10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav cu patru victime la Slatioara

- Advertisement -

Intrand in depasire, Marius O., de 19 ani, din Slatina, nu a pastrat o distanta laterala corespunzatoare fata de autoturismul ce urma sa fie depasit, acrosandu-l. Tanarul a pierdut apoi controlul asupra directiei de mers, masina a parasit suprafata carosabila si s-a izbit violent de un mal de pamant. in urma impactului nu mai putin de patru tineri au suferit vatamari corporale. La fata locului au sosit autospecialele de prim-ajutor si descarcerare din cadrul SMURD Slatina, o autospeciala cu modul pentru descarcerare a pompierilor slatineni si trei ambulante. Salvatorii ajunsi la locul interventiei au gasit autoturismul care a provocat accidentul, un Nubira, in afara partii carosabile, victimele aflandu-se in masina avariata. Echipajele Serviciului Judetean de Ambulanta au transportat pasagerii in autoturism la spital, Marius-Laurentiu O., de 19 ani, ramanand blocat pe scaunul din stanga-fata, cu picioarele prinse sub bordul masinii. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, paramedicii au reusit sa scoata victima din autoturism si sa o predea, semiconstieta, unui echipaj al Serviciului de Ambulanta. Interventia a durat aproximativ 15 minute, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, plutonierul Alin Basasteanu.

Trei dintre victime au ajuns in regim de urgenta la Spitalul Judetean Slatina, in vreme ce un alt tanar a fost internat la Spitalul nr. 1 Craiova. Din accident, a rezultat ranirea conducatorului auto si a pasagerilor in autoturismul condus de acesta, U. Andrei, de 20 ani, L. Eugen, de 21 ani, ambii din municipiul Slatina, toti trei fiind internati la Spitalul de Urgenta Slatina, si J. Romica, de 19 ani, din municipiul Slatina, internat la Spitalul nr. 1 Craiova, sustine comisarul Claudia Radu, purtatoarea de cuvant a Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

Conducatorului auto i s-au recoltat probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei. Politistii au intocmit acte premergatoare si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți