11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

sefii Spitalului de Pneumoftiziologie Scornicesti isi pierd locurile de munca

- Advertisement -

Echipa care manageriaza la ora actuala spitalul va ramane fara slujba in viitorul apropiat, unitatea sanitara din Scornicesti urmand sa fie transformata in sectie exterioara a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina. Decizia apartine Consiliului Judetean, in a carui subordine se afla cele doua unitati sanitare.

Proiectul de hotarare care prevede transformarea va fi supus aprobarii consilierilor judeteni in sedinta de maine. Potrivit celor declarate de Paul Stanescu, presedintele CJ Olt, la baza deciziei stau ratiuni financiare, datoriile spitalului din Scornicesti fiind de aproximativ 14 miliarde lei vechi.
Exista un proiect de hotarare privind transformarea spitalului din Scornicesti in sectie a spitalului judetean care va fi supus aprobarii in sedinta de maine. Luam aceasta masura din ratiuni financiare, nu avem alta solutie. Deocamdata nu va pot da alte detalii, nu va pot spune decat ca toata conducerea spitalului dispare, a afirmat Paul Stanescu.

Pentru desfiintarea spitalului din Scornicesti si transformarea sa in sectie a SJU Slatina este nevoie si de aprobarea guvernului, presedintele CJ Olt mentionand ca nu crede ca vor fi probleme in acesta privinta.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți