10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

PDL a pierdut un Billiboy… Bobes, recompensat de PSD cu o functie de prim vicepresedinte

- Advertisement -

Din serialul imi place dreapta, dar nu ma pot dezlipi de stanga, cu deputatul Marin Bobes in rolul principal, s-a consumat un nou episod. Fostul democrat, social democrat si ulterior democrat liberal si-a schimbat din nou orientarea, reintorcandu-se la PSD, partid de la care sustine ca nu va mai pleca. in calitate de proaspat prim vicepresedinte interimar al organizatiei, Bobes si-a anuntat si principalul obiectiv – atingerea unui scor de peste 70% la alegeri.

Revin langa domnul presedinte Paul Stanescu, cu care am avut intotdeauna o relatie foarte buna. Vreau ca impreuna cu echipa sa castigam campionatul, sa avem peste 70% la alegeri si sa plasam Oltul pe locul I la nivel de tara. Atunci vom putea cere si fonduri, si functii.(…) USL are la nivel de judet peste 100 de primari, nu prea mai avem unde sa largim baza, a declarat Bobes.

Desi trecerea sa in barca PSD a provocat unele speculatii, cu atat mai mult cu cat fostul deputat PDL a criticat si ironizat in repetate randuri atat PSD-ul cat si conducerea organizatiei, Bobes a incercat sa stearga cu buretele afirmatiile dure din trecut. Acum joc la echipa domnului presedinte Stanescu si voi da gol pentru echipa. Cred ca echipa PSD Olt s-a consolidat macar cu 1% prin venirea mea, a afirmat Bobes. Deputatul nu a dorit sa comenteze motivul care l-a determinat sa plece din PDL, argumentand ca n-am sa fiu neam prost. A fost o conjunctura, o situatie….

Declinul politic al lui Marin Bobes in PDL a inceput in primavara acestui an, dupa o serie de racolari ale unor primari PSD, prezentati in conferinte de presa drept sustinatori ai deputatului. La vremea respectiva, demersul lui Bobes a fost criticat public de Darius Valcov, presedintele PDL Olt, care l-a acuzat ca prezinta achizitii din sufragerie si vorbeste in nume propriu, fara sa se consulte cu echipa din care face parte. in luna mai, dupa ce a reusit sa se faca de ras pe un post central de televiziune pe tema celebrei liste cu localitati pentru care se propunea alocarea de fonduri, Bobes a fost sanctionat politic cu avertisment scris si interzicerea unor drepturi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți