10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Darius Valcov: Sub nici o forma Cristi Bobes nu este pe lista de schimbare a directorilor!

- Advertisement -

La scurt timp dupa ce tatal lui Cristi Bobes, deputatul Marin Bobes, si-a schimbat din nou culoarea politica, redevenind membru PSD, secretarul general al PDL Olt a cerut public demisia lui Bobes junior de la conducerea Hidroelectrica. Astept din partea lui Cristi Bobes, director la Hidroelectrica, fiul deputatului Marin Bobes, sa-si dea demisia de onoare din functie. Daca nu va face acest lucru, voi propune in Biroul Politic Judetean sa ii fie retras sprijinul politic. Oricum, singurul sau merit politic pentru ocuparea acelei functii a fost ca tatal sau era deputat PD-L, a afirmat Balasescu in cadrul unei conferinte de presa. Opinia acestuia nu este insa impartasita si de presedintele PDL Olt, Darius Valcov.
Din punctul meu de vedere, pentru greselile tatilor nu trebuie sa plateasca fiii. Cristi Bobes a fost membru al partidului democrat si ulterior al PDL si cand Marin Bobes a fost plecat in PSD. El a revenit, a plecat, dar Cristi Bobes in continuare a ramas alaturi de noi. Nu ne intereseaza ce fac rudele unuia sau altuia, pe astfel de rationamente eu ar trebui sa fiu primul exclus…
Nu o sa-l dam pe Cristi afara pentru ca tatal sau a trecut intr-o alta parte. Cristi a fost alaturi de noi in toate alegerile, din toate punctele de vedere. La ora actuala nu avem ce sa-i reprosam din punct de vedere profesional, iar acesta este lucrul care conteaza cel mai mult, ca oamenii din institutiile pe care directorii nostri le conduc sa fie multumiti, la fel si cetatenii, iar randamentul institutiilor sa fie de asemenea satisfacator. Nu am auzit sa fie probleme la Hidroelectrica, daca vor fi probleme vom lua in discutie astfel de lucruri, dar nu pentru motive din acestea, de rudenie. Sub nici o forma Cristi Bobes nu este pe lista de schimbari. Asa cum spuneam in iulie, hai sa sustinem profesionistii acolo unde sunt, si unde nu sunt, sa incercam sa punem profesionisti. Dan (n.red. Dan Balasescu) a vrut probabil sa creeze un eveniment de presa, ei doi chiar sunt prieteni foarte buni. Eu imi amintesc ca au fost acum un an sau doi in excursii impreuna, a declarat Valcov.

Stanescu l-a luat pe Bobes pe post de translator

Daca parerea lui Darius Valcov despre Cristi Bobes este una foarte buna, lucrurile se schimba atunci cand este vorba despre Marin Bobes.
Totdeauna cand pleaca un om din partid poti considera ca este o pierdere, dar practic dumnealui vine – pleaca, vine – pleaca, in functie de cum il avantajeaza personal, pentru afacerile si pentru familia lui… Probabil domnul Stanescu i-a promis ceva lucrari, probabil trebuie sa se duca sa le ia… Probabil candva va veni inapoi in PDL, sa vedem daca va mai fi primit, nu vreau sa comentez foarte mult. Oricum, daca ar fi sa fiu si eu un parior ca cei de la PNL si PSD, daca as paria pentru mandatul dumnealui viitor de deputat as paria destul de mult ca nu va mai iesi parlamentar, a spus Valcov. Presedintele PDL Olt nu a ratat ocazia de a-si ironiza atat fostul coleg, cat si pe liderii de la nivel local ai opozitiei. Cred ca motivul pentru care Stanescu a decis sa-l ia pe Bobes alaturi este ca avea nevoie de un translator atunci cand discuta cu Ciugulea, pentru ca Bobes si Ciugulea se inteleg foarte bine in limbajul lor erudit, stiu foarte bine sa schimbe impresii si subiecte, a spus Valcov.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți