10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bercea Mondial, la un pas de libertate

- Advertisement -

Dupa mai bine de sase luni petrecute dupa gratii, Bercea Mondial, cel mai cunoscut interlop din judetul Olt, ar putea fi judecat in stare de libertate, cu interdictia de a nu parasi localitatea. Decizia a fost luata ieri de magistratii Tribunalului Olt, dupa ce marti avocatii Mondialului au cerut inlocuirea arestarii preventive cu interdictia de a parasi localitatea. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au inaintat insa recurs impotriva acestei decizii la Curtea de Apel Craiova.

Magistratii Tribunalului au respins cererea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare. Sa vedem ce se va intampla la recurs, ne-a declarat avocatul Iancu Tanasescu, aparatorul lui Sandu Anghel.
De asemenea, urmeaza ca Bercea sa fie trimis la un control psihiatric dupa ce la dosar a aparut un certificat medical eliberat in 2005 din care reiese ca acesta sufera de schizofrenie.
Bercea Mondial a fost arestat in luna februarie dupa ce si-a injunghiat un nepot. Incidentul s-a petrecut intr-un bar din orasul Draganesti-Olt. Interlopul a fost atunci incarcerat dupa ce nepotul sau Ionut Aghel, zis si Mercedes, l-a acuzat de tentativa de omor. La scurt timp insa, atat Ionut Anghel cat si ceilalti martori care il indicasera initial pe Bercea ca fiind cel care l-a injunghiat pe Mercedes, si-au retras declaratiile, motivand ca au fost facute la presiunea anchetatorilor. Mai mult, toti martorii l-au indicat pe Grinica Anghel, fiul minor al lui Bercea, ca fiind autorul tentativei de omor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți