Bercea Mondial, la un pas de libertate

Dupa mai bine de sase luni petrecute dupa gratii, Bercea Mondial, cel mai cunoscut interlop din judetul Olt, ar putea fi judecat in stare de libertate, cu interdictia de a nu parasi localitatea. Decizia a fost luata ieri de magistratii Tribunalului Olt, dupa ce marti avocatii Mondialului au cerut inlocuirea arestarii preventive cu interdictia de a parasi localitatea. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au inaintat insa recurs impotriva acestei decizii la Curtea de Apel Craiova.

Magistratii Tribunalului au respins cererea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare. Sa vedem ce se va intampla la recurs, ne-a declarat avocatul Iancu Tanasescu, aparatorul lui Sandu Anghel.
De asemenea, urmeaza ca Bercea sa fie trimis la un control psihiatric dupa ce la dosar a aparut un certificat medical eliberat in 2005 din care reiese ca acesta sufera de schizofrenie.
Bercea Mondial a fost arestat in luna februarie dupa ce si-a injunghiat un nepot. Incidentul s-a petrecut intr-un bar din orasul Draganesti-Olt. Interlopul a fost atunci incarcerat dupa ce nepotul sau Ionut Aghel, zis si Mercedes, l-a acuzat de tentativa de omor. La scurt timp insa, atat Ionut Anghel cat si ceilalti martori care il indicasera initial pe Bercea ca fiind cel care l-a injunghiat pe Mercedes, si-au retras declaratiile, motivand ca au fost facute la presiunea anchetatorilor. Mai mult, toti martorii l-au indicat pe Grinica Anghel, fiul minor al lui Bercea, ca fiind autorul tentativei de omor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<