19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Ponta si Antonescu stabilesc azi candidatul USL la Primaria Slatina

- Advertisement -

Alianta opozitiei la nivel local continua sa scartaie, marul discordiei ramanand candidatura comuna pentru Primaria Slatina. in timp ce PSD vrea desemnarea lui Marius Oprescu, invocand rezultatele sondajelor, PNL spera ca Sorin Bratoi sa castige teren pe ultima suta de metri a negocierilor de la nivel central.
Nu va pot da detalii, pentru ca negocierile inca nu s-au incheiat. Maine (n.red-azi) avem Comitetul Executiv National. Ce pot sa va spun insa este ca sunt convins ca PSD va avea candidat pentru Primaria Slatina, a declarat Paul Stanescu, presedintele PSD Olt.
De cealalta parte, Ioan Ciugulea, presedintele PNL Olt, considera ca balanta negocierilor ar trebui sa se incline in favoarea liberalilor. La Consiliul Judetean nu am avut pretentii, dar la Primaria Slatina avem, pentru ca noi consideram ca suntem singurii care nu facem blaturi politice. Din punctul nostru de vedere, cat timp negocierile nu s-au incheiat, inca exista sanse ca Sorin Bratoi sa fie desemnat candidatul USL la Primaria Slatina. Oricum, decizia va fi luata azi, la Bucuresti, a declarat Ciugulea.

PSD Slatina isi mentine pozitia!

Posibila desemnare a lui Sorin Bratoi ar agita si mai mult apele deja tulburi ale aliantei la nivel local, cu atat mai mult cu cat Marius Oprescu, presedintele PSD Slatina, ramane ferm pe pozitie. Contactat telefonic, acesta a afirmat ca isi mentine declaratiile facute in iulie, precizand ca organizatia pe care o conduce nu l-ar sustine niciodata pe Bratoi.
Organizatia Slatina isi mentine pozitia de a nu sustine un candidat despre care nici macar nu stim daca este liberal, o persoana care, asa cum am mai spus, isi ia oxigenul de la uneperistul Toma, a spus Oprescu. Cat de dispusi ar fi liberalii slatineni sa-l sustina pe Oprescu in cazul in care el va fi cel desemnat nu am reusit sa aflam, Dan Codan, presedintele PNL Slatina, neputand fi contactat in cursul zilei de ieri. tinand cont insa de declaratiile sale mai vechi, probabilitatea ca pozitia sa sa fie similara cu cea a lui Oprescu este destul de mare.

Potrivit sondajelor facute de PSD si PNL pentru Primaria Slatina, social democratul Marius Oprescu ar fi votat de 11% dintre respondenti, iar liberalul Sorin Bratoi, de 5% dintre acestia. Aceleasi sondaje au aratat ca cei doi reprezentanti ai opozitiei se situeaza mult sub actualul edil, democrat liberalul Darius Valcov, care a obtinut 75%.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți