13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

inlocuiri de inspectori la Inspectoratul scolar

- Advertisement -

Locul Valeriei Deaconu, care isi va relua postul de dascal titular la Colegiul Tehnic Alexe Marin din Slatina, ii va reveni profesoarei de fizica Mihaela Giogan de la scoala Cornatelu, iar invatamantul preprimar va cadea in sarcina Mirelei Paraschiv, titulara la Liceul cu Program Sportiv Slatina. Aceasta este absolventa a Liceului Pedagogic si a Facultatii de Administratie Publica, dar este si titulara unui master in managementul educational si comunicare institutionala. Mirela Paraschiv nu a vrut sa faca nici o declaratie pe marginea numirii sale, pentru ca inca nu exista o hartie oficiala, nu am o asemenea hartie in acest moment.
Mihaela Giogan care vine de la Cornatelu sa ocupe postul de la Resurse Umane a urmat cursurile Facultatii de Fizica-Chimie, absolvind, prin reconversie, si Facultatea de Informatica.

Informatiile privind cele doua inlocuiri au aparut ieri pe surse, pe fondul unor zvonuri care indicau semne de ordin disciplinar drept cauze ale schimbarilor, zvonuri infirmate de inspectorul scolar general Mariana Gheorghe, sefa institutiei. Cele doua inlocuiri sunt reale, asa este, dar ca ele ar avea la baza vreo fapta necurata, asta nu este adevarat. Doamna Valeria Deaconu a solicitat ea singura inlocuirea din motive de sanatate, si stim si noi ca la cate o sedinta abia se mai tinea pe picioare. De asemenea, schimbarea domnului Claudiu Matei a fost ceruta de el insusi, a declarat ieri sefa IsJ Olt.
Claudiu Matei va ocupa o catedra la scoala cu clasele I – VIII Nicolae Titulescu din Caracal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți